Garderobeskabe

Med et praktisk garderobeskab kan du få styr og orden på dit tøj. Find en variant til soveværelset eller dit walk-in-closet i vores store og brede udvalg af garderobeskabe her på siden.

Garderobeskabe - Indret efter dit behov

Bliver du også i tvivl om, hvad du egentlig har af tøj? Hvis dine klæder er gemt væk og hænger uhensigtsmæssigt i skabet, er det måske slet ikke så underligt. Resultatet er, at du ender med at skulle købe nyt, fordi du simpelthen ikke ved, at du har det. Det kan også være, at du har udvidet tøjsamlingen og derfor har brug for mere plads – eller skal flytte til en ny bolig, hvor der ikke allerede er et tøjskab. I alle tre tilfælde er det et nyt og smart garderobeskab, der skal til. Med en kompakt og smart model med de rette opbevaringsløsninger, kan du få helt styr på garderoben.

  • Hold styr på, hvor meget tøj du har
  • Få plads til det hele i et rummeligt garderobeskab
  • Mange valgmuligheder ift. design, funktioner og størrelse

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af garderobeskabe i mange forskellige varianter og designs. Du kan fx også vælge et garderobeskab i et minimalistisk udtryk, der ikke tvinger dig til at gå på kompromis med stilen i dit soveværelse.
 

Hvilket garderobeskab skal jeg vælge?

Når det kommer til valget af garderobeskab, er det naturligvis et spørgsmål om at vælge den model, der passer bedst til dine behov.

  • Her er valg af størrelse det oplagte at starte med. Skal skabet kun rumme tøj til én eller flere personer? Garderobeskabene fås i mange forskellige indretninger og størrelser, bl.a. fås skabene i 120 eller 180 cm i bredden og 220 cm i højden. Du skal også have styr på, hvor stort et skab du rent faktisk har plads til.
  • Til indretningen af dit nye garderobeskab kan du vælge mellem flere kombinationer. Her vælger du f.eks. selv om du vil have 2, 4 eller 6 hylder og om du vil have f.eks. 4 eller 6 trådkurve.
  • Du kan også vælge en variant med en spejllåge. På den måde kommer garderobeskabet til at tjene flere formål, og du kan måske endda spare den vægplads, du ellers ville skulle bruge på et stort spejl.
     

Bestil et garderobeskab på Bilka.dk i dag

I sort eller hvid, med eller uden spejl – find det garderobeskab, du synes bedst om, og som passer bedst til dit soveværelse her på siden. Husk at du altid får ubegrænset returret i tilfælde af, at de ikke lever op til dine forventninger.