Hylder

Brug smarte hylder i din indretning til stuen, entréen eller i køkkenet til opbevaring og pynt. På Bilka.dk kan du finde væghylder og svævehylder i forskellige størrelser, farver og designs.

Hylder

Mangler du hylder til et eller flere rum i din bolig? Så har Bilka hylder for enhver smag og til ethvert behov. Gå på opdagelse blandt vores mange skønne væghylder her på siden, og bestil både dekorationshylder og andre hylder hjem til indretningen med blot få klik.

Opsætning af hylder er en god måde at få ekstra opbevaringsplads i din bolig, og de fleste rum kan sagtens indrettes med en ekstra hylde eller to, hvis du er lidt kreativ i forhold til rummets muligheder. Bor du småt, eller har du blot brug for ekstra plads til opbevaring, kan du eksempelvis sætte hylder op under loftet og på den måde skabe en diskret plads til kasser og kurve til opbevaring af tøj, legetøj, elektronik eller lignende, der ikke nødvendigvis behøver at være fremme hver dag.

Du kan også bruge hylder til pynt. Dekorationshylder kan eksempelvis rumme forskellige nipsgenstande eller billedrammer med fotografier af dine nærmeste. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge dine hylder i hjemmet, og her på siden finder du blandt andet hylder i følgende længder:

  • Hylder med længde på 60 cm
  • Hylder med længde på 80 cm
  • Hylder med længde på 100 cm
  • Hylder med længde på 220 cm

Vi har også hylder i mere "skæve " mål, og du vil derfor stort set altid kunne finde en eller flere hylder online hos os, der passer til dine behov. Alternativt kan du købe en lang hylde og selv skære den til, så den bliver til flere mindre hylder, som er lige til at sætte op på dine vægge. Mulighederne er mange, så køb dine hylder her på siden, og glæd dig til at indrette med dem, når de lander hjemme hos dig. Hylderne er desuden nemme at montere.
 

Køb hylder i alle størrelser online hos Bilka.dk

Er du på udkig efter billige væghylder i god kvalitet, så bliver det ikke meget nemmere at købe hylder, end når du køber dem online på Bilka.dk. Vi har et større udvalg af hylder end de fleste, og du behøver ikke engang selv at slæbe dem hjem.

På Bilka.dk kan du sidde i ro og mag derhjemme og bestille dine hylder døgnet rundt, uden selv at skulle en tur forbi varehuset eller et byggemarked, for at lede efter hylder i den rette kvalitet og størrelse. Selvfølgelig har Bilka hylder i alle størrelser og farver, og du kan bestille så mange hylder, du vil, lige her på siden.

Har du brug for hjælp til at bestille online? Vores team i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at få din bestilling godt i hus, og skulle du have spørgsmål til bestilling, er det derfor blot med at skrive eller ringe til os og stille os alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig og til at modtage din bestilling af hylder fra Bilka inden længe!