Bænke til entréen

Entreen er stedet alle kommer igennem – familie og gæster. Den skal være både funktionel og indbydende. Derudover skal der være et sted at stille tasken og en siddeplads til, når skoene skal snøres. En entre-bænk er den optimale løsning til både hygge og til praktiske gøremål. Se vores store online udvalg herunder.

Indendørs bænk – et funktionelt velkommen

Entréen skal byde velkommen. En bænk er både flot at indrette med og praktisk. Tasken skal stå et sted, mens jakken tages af og på. En siddeplads i entréen gør det nemmere for børn og voksne, når sko og støvler skal af og på. En bænk kan også bruges som ekstra siddeplads i stuen, når I er ekstra mange. Vores udvalg består af bænke er moderne, stilrene og giver din boligindretning det helt rigtige look.

Du har med en bænk i din entre alle fordelene: 

  • Et sted at sidde, når du eller andre snører sko
  • Ståsted for tasken, så den ikke bliver beskidt
  • Det skaber hygge og gæstfrihed – kom ind og sid

Med en god længde er der plads til både dig og tasken, når skoene skal snøres. Det funktionelle design er enkelt og praktisk med plads til sko nedenunder og i rengøringsvenlige materialer. Et moderne look sikrer et match til enhver indretning.

Hvilken bænk skal du vælge til entréen?

Du har brug for en bænk i entréen til flere formål: Som opbevaringsplads, som siddeplads og til at skabe hygge med.

  • Opbevaringsplads – de fleste har noget i hænderne, når de går ud og ind af boligen – En mobil, en taske, indkøbsvarer osv. Medmindre du ønsker at lægge det på gulvet, så har du brug for et sted at stille det hele. Derudover kan du vælge en bænk med skuffer, skabe eller hylder under. På den måde får du også mulighed for en permanent opbevaring af nøgler, handsker osv.
  • Siddeplads – både for børn og voksne er det en fordel med et sted at sidde, når støvlerne skal trækkes på eller skoene snøres. Vælg en bænk med en længde, der passer til antallet af personer, der skal kunne sidde ned på én gang.
  • Hygge – er altid rart i hjemmet. Særligt entréen, der er det første rum man bliver mødt af, bør byde velkommen med hygge. En sidde- og aflæggerplads i form af en hyggelig entre-bænk giver en rar atmosfære i et ellers udelukkende funktionelt rum. Vælg en bænk, der passer stilmæssigt til resten af indretningen i din entré.

Køb på Bilka.dk – vi har Danmarks største vareudvalg.