Væglamper

En væglampe giver en fantastisk og praktisk belysning, og er ideel som læselampe i stuen eller soveværelset. Udforsk vores store udvalg af forskellige designs og find væglamper til din boligindretning i dag.

Væglamper i mange forskellige designs

Er du på udkig efter en væglampe? Hvis du mangler lys i stuen, soveværelset, på kontoret – eller et helt fjerde rum i dit hjem – så er en væglampe et oplagt valg. Alt afhængig af væglampens størrelse og type, kan en lampe på væggen oplyse både meget og lidt i et rum, ligesom de kan være diskrete i udtrykket eller virke som et dekorativt blikfang og vægophæng.

  • Mange anvendelsesmuligheder

  • Kan bruges i alle husets rum – fra stue til soveværelse

  • Vælg imellem mange forskellige varianter

Find den eller de væglamper, som du har brug for i dit hjem her på siden. Der er mange flotte og dekorative, såvel som diskrete og enkle at vælge imellem - og så endda til skarpe priser. Du finder med andre ord også en væglampe, der passer til den stil, du har derhjemme og ikke mindst til det budget, som du har.
 

Vælg LED-belysning – og spar på energiforbruget

Tanken om en billigere el-regning er formentlig en god en af slagsen, og hvis det er noget, du vil gøre alvor af, er der heldigvis flere muligheder for det. En af de måske bedste måder at gøre dét på, er ved at skifte over til LED-energikilde. Når du skifter fra traditionelle glødepærer og over til LED-belysning, kan du nemlig spare op imod 90 % af energiforbruget.

Dét er noget, der kan ses på el-regningen! LED-pærer har desuden også en væsentlig længere levetid end almindelige glødepærer, så ved at investere i denne belysning med denne energikilde, undgår du også at skulle købe nye pærer så ofte. Der er med andre ord mange gode grunde til at overveje LED-belysning. Du kan læse mere om fordelene og få aflivet dine fordomme i vores LED-guide, ligesom du også kan blive klogere på, hvilken LED-lyskilde du skal vælge. Sidstnævnte kan du med fordel læse igennem inden købet af din nye væglampe, da det kan have betydning for dit valg af væglampe.
 

Bestil væglamper online i dag

Når du har fundet den væglampe, der passer allerbedst til dig, dine behov og dit hjem, kan du bestille den her fra siden i dag. Husk at du altid får ubegrænset returret, når du handler online på Bilka.dk.