Løse tæpper til boligindretningen
Løse tæpper til boligindretningen

Løse tæpper

Et tæppe skaber en hyggelig stemning i rummet og samtidig forbedrer det akustikken i din bolig. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af tæpper, hvor du blandt andet kan få ægte persiske tæpper og håndlavede tæpper.

Sådan vedligeholder og rengør du dine gulvtæpper

Tæpper i hjemmet skaber hygge og stemning, men nogle gange er uheldet ude, så de trænger til lidt rengøring. Læs hvordan du bedst passer på dine tæpper i guiden her.

Derfor skal du købe tæpper til dine gulve

Er du ikke til klassiske væg-til-væg-tæpper, og søger du i stedet løse tæpper, som du nemt kan placere, hvor du har lyst til i dit hjem? Her på siden finder du et stort udvalg af løse tæpper for enhver smag, som kan bruges overalt i din bolig. Find dine favoritter i vores sortiment, og bestil dem hjem med få klik.

Løse tæpper er et fantastisk supplement til din bolig. Det er ofte tæppet, der samler de enkelte miljøer i din bolig og skaber helheden. Det løse tæppe er også ofte din mulighed for at sætte et personligt præg og farve på din bolig, da vi i Danmark ofte benytter os af lyse og ensfarvede vægge og gulve.

Løse tæpper er både praktiske og dekorative, og de kan bruges i alle rum i dit hjem. De mindsker rumklangen, og så dæmper de også lyden fra din bolig og til naboen nedenunder, hvis du bor i etagebolig – noget der er særligt værdsat, hvis du har børn, der ofte løber rundt i lejligheden eller leger på gulvet. Tag et kig på vores udvalg af løse tæpper her på siden. Vi har tæpper for enhver smag og pengepung og helt sikkert også et eller flere tæpper, der passer til dine behov.

Løse tæpper er et godt alternativ til væg-til-væg-tæpper, hvis du gerne vil vise dine gulve frem i stedet for at dække dem helt med tæpper. De løse tæpper kan nemt fjernes igen eller rykkes rundt med, og det gør dem til en fleksibel løsning, der hurtigt og billigt kan skiftes ud, hvis du ændrer smag eller trænger til at prøve noget nyt.

Rigtig mange foretrækker et bart gulv, så klinker, træplanker eller fliser rigtig kan komme til deres ret. Tæpper til gulvene er dog en smart løsning af flere årsager, som vi vil introducere dig til her på siden. 

Der er mange gode grunde til at investere i tæpper til dine gulve, og vi har her samlet vores tre bedste argumenter i forhold til, hvorfor vi mener, at tæpper er et godt valg – også for dig.

1. Tæpper giver dig et skridsikkert underlag

De fleste gulve er glatte i overfladen, og de er derfor nemme at komme til at glide på, hvis man ikke passer godt på. Det problem kan nemt afhjælpes ved at lægge tæpper på dine gulve. Husk dog at tæpper også kan være glatte, og at det derfor kan være en god idé at anskaffe sig et tæppeunderlag, der holder dit tæppe godt på plads, så ingen glider på tæppet og slår sig. Det er særligt vigtigt, hvis du har børn i huset, der ikke altid er lige forsigtige i deres vilde lege, og som derfor ofte kommer galt afsted.

2. Tæpper beskytter dine gulve mod hverdagens stød

Det kræver en indsats at holde et gulv pænt, for der skal ikke meget til, før dit pæne trægulv har sine første skrammer. Et tungt møbel eller en stol, der hver dag bliver trukket over gulvet, kan være nok til, at der kommer hakker og ridser i den ellers så flotte overflade. Overvej derfor et gulvtæppe en ekstra gang. Det kan skåne dine gulve for rigtig meget, og har du børn, er tæpper på gulvene nærmest et must. Tænk bare på alle de gange hver dag, hvor dit barn kører med sin gåvogn eller hamrer en træklods ned i gulvet. Det bliver hurtigt til mange ujævnheder i gulvet, hvis ikke det er godt beskyttet. Vi anbefaler vores udvalg af børnetæpper til børneværelset og vores løse tæpper eller kludetæpper til resten af dit hjem.

3. Tæpper giver liv og stemning til ethvert rum

Et moderne hjem kan hurtigt komme til at virke bart og klinisk, hvis ikke man formår at mikse det stringente udtryk med sin egen personlige stil. Tæpper er en rigtig god måde at bryde det kliniske på og skaber hygge og stemning til ethvert rum i din bolig. Måske et lækkert patchwork-tæppe er lige præcis det, der skal til for, at din stue eller dit soveværelse føles fuldendt og som et rart sted at opholde sig for hele familien. Vi har også tæpper til særlige lejligheder, herunder røde løbere til den helt store Hollywood- eller Oscar-fest.

Ikke overbevist endnu? Du finder hele vores udvalg af tæpper her, og så er det tilmed nemt at handle online her hos os på Bilka.dk. Vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig et tæppe, der matcher din smag og dine behov, og når du har fundet det, leverer vi det direkte hjem til dig med lynets hast, så du hurtigt kan komme til at tage dit nye tæppe i brug og nyde godt af de mange fordele, som vi har listet ovenfor.
 

Køb løse tæpper online hos Bilka.dk

Er du blevet lun på tanken om et løst tæppe, så gå på opdagelse blandt de mange muligheder online her på siden, og find dit nye tæppe. Vi har både lyse tæpper, mørke tæpper og tæpper i skønne farver. Find et tæppe, der passer ind hjemme hos dig, og glæd dig til at modtage det inden længe!

Her på siden kan du også læse om, hvordan du bedst vedligeholder dit tæppe i vores vedligeholdelsesguide - det behøver nemlig ikke være spor svært at holde sit tæppe pænt og rent.

Har du brug for hjælp til bestilling, eller har du spørgsmål til vores produkter? Kontakt vores medarbejdere i kundeservice, og lad dem hjælpe dig godt i mål med dit køb af løse tæpper til dit hjem.