Småborde

Skab hyggehjørner og det helt rette udtryk i boligen med småborde, der både er praktiske og smukke at indrette med. Find her det bord som passer præcis til din smag og stilart blandt vores store udvalg.

Flotte og praktiske små borde

Små borde er gået fra at have været en trend, til at være en særdeles populær og nærmest uundværlig del af moderne boligindretning. Det skyldes kombinationen af en forholdsvis beskeden størrelse og de utroligt mange varianter, som gør bordene nemme at placere i boligen, og bruge som du har lyst. Uanset hvilken stilart du foretrækker, finder du garanteret et bord, som passer præcis til din smag og boligindretning på Bilka.dk.

 • Et praktisk og multifunktionelt møbel
 • Masser af flotte design, former, materialer og farver at vælge mellem
 • Kan anvendes alene eller sammen med andre
   

Mange anvendelsesmuligheder

Vi har Danmarks største vareudvalg, og det er vi naturligvis stolte af. Men det forpligter også. Vi opdaterer og udvider derfor konstant med nye borde, så vi altid kan præsentere vores kunder for et stort og alsidigt sortiment. Hvad enten du ønsker at bruge småborde praktisk-funktionelt eller som et frisk æstetisk pift i indretningen, er de fantastiske til at skabe det helt rette udtryk på det helt rette sted.

 • Hjørnebord: Stil en flot plante eller en fin lysestage med levende lys på et bord i en krog i stuen, og skab en hyggelig atmosfære.
 • Sidebord: Placér en smuk lampe på et bord ved siden af lænestolen eller sofaen og få både optimalt lysindfald og en behagelig stemning.
 • Bakkebord: Overrask dine gæster med drikkevarer fra et flot og praktisk serveringsbord, eventuelt med hjul.
 • Natbord: Placér et lille bord ved siden af din seng, og få plads til en lampe og gode bøger.
 • Sofabord: Stil et bord alene ved en lille sofa, eller sæt flere sammen i en gruppe, og skab et moderne og smart look.
   

Køb dit nye bord i dag på Bilka.dk

Kig dig om i vores alsidige udvalg af småborde, og find din favorit – eller favoritter. De er nemlig oplagte til ikke kun at kombinere med resten af dit interiør, men også med hinanden. Eksperimentér dig frem til fantastiske udtryk og stemninger – og gør indretningen flot og funktionel.

Bestiller du online på Bilka.dk, sørger vi for levering enten hjem på din adresse eller til et af vores varehuse i nærheden. Det er helt og aldeles op til dig. Bilka.dk er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!