Pendler

På Bilka.dk har vi forskellige pendellamper til alle rum og stilarter. Vi fører et stort udvalg af pendler i forskellig modeller, designs, størrelser og farver, så du finder helt sikkert en pendel her, der matcher din smag.

Sådan vælger du den rigtige lampe til spisebordet

Hvilken spisebordslampe skal du vælge, og hvor højt skal lampen hænge over spisebordet? Vi giver dig svarene her i guiden.

Pendler til alle husets rum

Er du på udkig efter lamper til et eller flere rum i dit hjem? En pendel er et klassisk og sikkert valg. Klassisk behøver dog ingenlunde være lig med kedelig. Med en pendel får du nemlig en praktisk og anvendelig lampe, der også er smuk og i de fleste tilfælde yderst dekorativ. Pendler findes i et væld af udformninger, designs og stilarter, hvilket betyder, at pendlerne egner sig til forskellige formål i din bolig og i dine rum. Hvis du vælger pendler til din belysning, får du derfor et utal af muligheder.

  • Vælg imellem masser af typer, modeller og designs
  • En pendel er et sikkert og dekorativt valg
  • Giver masser af muligheder i forhold til placering

Uanset hvilken pendel-størrelse, hvilket materiale og hvilken stil, du er på udkig efter, kan du finde dem her på Bilka.dk. Vi fører nemlig et stort og bredt udvalg af pendler i mange forskellige udgaver og i flere prisniveauer. Her på siden har vi med andre ord en pendel til ethvert behov og budget.

Vi har på Bilka.dk valgt at splitte vores pendler op i langbordspendler, små pendler, store pendler og pendelophæng. Vores små pendler er typisk under Ø: 25 cm, mens vores store pendler er over Ø: 25 cm.
 

Vælg den rigtige placering til dine pendler

Når du skal skabe den optimale belysning i dit hjem, er det ikke kun et spørgsmål om at finde de rigtige lamper. Udover lamperne har det også stor betydning for lysindfaldet såvel som stiludtrykket, hvorhenne i dit rum, du placerer dine pendler. Mulighederne er mange! En mulighed er at placere eksempelvis to små pendellamper eller blot en stor over spisebordet. På den måde sikrer du, at du får godt lys under middagen.

Du kan også placere to små typer med mellemrum over køkkenbordet og få et praktisk og stærkt lys under tilberedningen. Hæng med fordel en klyngependel eller en eller flere pendelophæng i et hjørne af eksempelvis dagligstuen og skab en hyggelig atmosfære. Vores pendler kommer med skærme i forskellige farver, som er lukkede og klare. Alt afhængig af dit ønske og behov kan du få et koncentreret lys eller et mere spredt lys.
 

Køb pendler til dit hjem på Bilka.dk

Find pendler til hele huset her på Bilka.dk og bestil dem hjem online i dag. Husk at du altid får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Vi er dit Hypermarked – for vi har nemlig alt, du skal bruge!