Reoler

Blandt vores udvalg af reoler finder du stilfulde og praktiske reoler, som kan anvendes til opbevaring, til udstilling af pyntegenstande, små planter og meget mere som en del af en moderne indretning.

Reoler åbner op for mange opbevaringsmuligheder

Det er meget besværligt – for ikke at sige decideret umuligt – at indrette sig uden behov for gode opbevaringsløsninger. Det er nemlig de færreste af os, der lever så spartansk, at reoler til bøger, familiefotos og diverse pyntegenstande kan undværes i indretningen, hvad end det er i stuen, køkkenet eller på kontoret. Derfor har vi samlet et stort udvalg af reoler, så du også kan finde en reol, der passer perfekt ind i netop dit hjem.

Hver en genstand i din bolig bør have sin egen faste plads. Ellers kan det nemt ske, at der opstår rod som følge af, at du ikke ved, hvor du skal lægge dine ting. Derfor er det en god idé at have nogle gode opbevaringsløsninger til rådighed, så du hurtigt kan pakke ting væk, du ikke bruger, men også samtidig har mulighed for nemt at kunne tage dem frem igen, når behovet opstår.

Reoler i træ er en god løsning, da de kan bruges til både opbevaring, men også som udgangspunkt for dekorative opstillinger af eksempelvis en særlig samling eller souvenirs fra dine seneste rejser. Reoler er formidable til ting, du gerne vil have stående fremme. Simple hverdagsting kan nemlig sagtens være æstetiske at se på, når bare man gør sig umage med at få stillet dem ordentligt op. Noget der absolut gøres nemmest, når tingene har en fast plads i reolen.
 

Find en reol til dit behov for opbevaring

En reol må gerne være pæn at se på, og den skal helst ikke optage for meget plads i rummet. Derfor har vi her på siden forsøgt at samle et bredt udvalg af reoler i slanke modeller med masser af opbevaringsplads til alt fra bøger og film til porcelænsfigurer og familiefotos. Ønsker du at kunne gemme genstande væk i reolen, har vi også glaslåger og rammelåger til mange af vores reoler. Gå på opdagelse i vores udvalg af reoler i træ, hvor du blandt andet finder hvide reoler, sorte reoler og træfarvede reoler, der passer ind i ethvert hjem.

Vi har både høje og lave reoler i træ med forskelligt design og kapacitet. Nogle reoler er lukkede i siderne, så de er gode til opbevaring af bøger, imens andre er åbne i siderne og derfor egner sig bedst til pyntegenstande eller andet, der ikke er afhængig af så meget støtte fra selve reolen for at kunne stå oprejst.
 

Nem levering

Uanset hvilken reol du foretrækker, tilbyder vi et dekorativt udvalg, hvor du finder en reol, der matcher din stil. Vi kan levere din nye reol direkte hjem til dig eller til en butik nær dig. Her kan du afhente din nye reol, når det passer dig. Se mere om vores forskellige leveringsmuligheder her og bestil en reol med den leveringsløsning, der bedst matcher dine behov. Find din nærmeste Bilka her.