Sengetøj i lækker kvalitet på Bilka.dk
Sengetøj i lækker kvalitet på Bilka.dk

Sengetøj og lagner

Uanset om du mangler sengtetøj eller lagner til dine børn eller dig selv, så kan du finde et stort udvalg på Bilka.dk. Her finder du mange mærker og modeller af både sengetøj og lagner i lækker kvalitet.

Se alle produkter

Vælg sengetøj efter størrelse

Vælg lagen efter størrelse

Alle sengesæt og lagner på Bilka.dk er Oeko-Tex godkendte. Det er din garanti for, at produkterne er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer. Du kan læse mere om Oeko-Tex her.

Vores store erfaring med tekstilproduktion sikrer dig produkter, der lever op til de strengeste krav i forhold til miljø og sundhed. Udover Oeko-Tex certificering gennemgår alt sengetøj og lagner prøvevask og test af print og farveægthed.

Se vores relaterede produkter herunder

Hvilken type lagen skal jeg vælge?

Det kan du få svar på ved at se denne videoguide. Vælg selv hvilken lagentype du vil høre mere om, ved at klikke på de interaktive links.

 

Sov blødt med sengetøj i lækre materialer

Sengetøj skal være i en blød kvalitet, så det er behagelagt at ligge og sove med. Når man vælger sengetøj er komforten faktisk altafgørende, selvom designet selvfølgelig også er vigtigt. Når du vælger sengetøj, skal du altså tage højde for hvilket materiale du vælger.

Hvad betyder kvaliteten og hvilket materiale skal jeg vælge?

Det er individuelt, hvad man bedst kan lide at sove i, men hvert materiale har sine egne fordele og giver forskellige kvaliteter. Af naturmaterialer er bomuldssatin dejligt blødt og har en flot glans at se på, mens almindelig bomuld i lærredsvævning har en rigtig god slid styrke. Af syntetiske materialer findes microfiber og polyestersatin, der begge er meget holdbare materialer, der tørrer hurtigt og holder formen pænt. Læs mere om de forskellige fordele ved materialerne i vores guide om kvalitet på sengetøj.

Til den kvalitetsbevidste der ønsker en blød nat

Er du tilhænger af blødt sengetøj og ønsker et sengesæt, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, skal du vælge bomuldssatin. Bomulds-satin er for dig, der ønsker den bedste og blødeste kvalitet. Her får du sengetøj, der er produceret af ultratynde garner i 100% bomuld, der giver en luksuriøs blødhed. Ved hjælp af en forskudt diagonal vævning bliver sengetøjet både blødt og glansfuldt, hvorved du får sengetøj med en top kvalitet og glansfuldt design. Er du på udkig efter sengetøj i bomuldssatin kan du finde inspiration i vores sengetøj fra MAISON.

Sengetøj af flonel til den kuldskære

Har du svært ved at holde på varmen, er sengetøj af 100% bomuld også et godt alternativ, da bomuld giver en god varme. Flonel er produceret af 100% bomuld, der giver en vamset og blød overflade, der gør dit sengetøj dejlig blødt at ligge med. Grundet den vamsede kvalitet er flonel særligt egnet til personer, der er kuldskære og kan have brug for ekstra varme i løbet af natten.  Søger du sengetøj af 100% bomuld, kan du finde et flot udvalg fra Marie Sohl og Pia Pehrson.

 

Oekotex – din garanti for produkter uden sundhedsskadelige stoffer

Sengetøj og lagner i vores sortiment på Bilka.dk er Oeko-Tex produceret og Oeko-Tex certificeret, hvilket er din garanti for, at produkterne ikke indeholder skadelige stoffer - læs mere om Oeko-Tex her. Hos Bilka går vi nemlig op i at levere produkter, der lever op til internationale, strenge krav vedrørende brug af kemiske stoffer. Oeko-Tex er verdens førende sundhedsmærkning indenfor tekstiler – netop derfor er det denne anerkendte mærkning vi altid lever op til. Herved kan du trygt falde i søvn i dit sengetøj, velvidende at du ikke er i risiko for at udvikle allergiske reaktioner mm. Oeko-Tex mærket er derfor godt at have for øje, når du vælger sengetøj til familien. Især hvis du er på udkig efter sengetøj til de mindste, da du herved er sikret et produkt uden skadelige stoffer, der kan påvirke barnets almene tilstand.

Sengetøj og lagner i mange størrelser og designs

Vi tilbringer ca. en tredjedel af vores tid i sengen, og en god nattesøvn er essentielt for, at vi fungerer optimalt i hverdagen. En væsentlig faktor i jagten på den gode nattesøvn er sengetøjet, som skal være af den rette kvalitet, der gør natten komfortabel. Ved at indrette dit soveværelse med sengetøj i et look du synes om, kan du også skabe en hyggelig stemning, der gør dig glad når du skal gå i seng og stå op.

Bilka.dk tilbyder mange forskellige slags sengetøj og lagner, så du kan finde lige præcis det sengetøj, der passer til din stil og behov for komfort. Uanset om du er til neutralt sengetøj eller pangfarver, så finder du det lige her på Bilka.dk.
 

Find det sengetøj, der passer til dine dyner og puder

Skal du bruge sengetøj i almindelig størrelse, sengetøj med ekstra længde eller sengetøj til dobbeltdyne?

På Bilka.dk finder du sengesæt i forskellige mål til alle de gængse størrelser dyner og puder:

 

Vores webshop er opbygget på en overskuelig måde, så du nemt kan finde de sengesæt, du leder efter. Mens du kigger på sengetøj, kan du samtidig også købe lagner, som kan matche dit nye sengetøj.
 

Lagner til alle typer senge

Her på siden finder du også lagner til alle størrelser senge - lige fra barnevognen til den brede dobbeltseng. Vælg mellem:

 

Vi har delt vores udvalg af op efter lagentype, så du nemt kan finde det lagen, der passer til din madras. Under hver lagentype kan du vælge størrelse, så du nemt får det bedste overblik.


Hvilken stil skal dit sengetøj have?

I vores sortiment af sengetøj stræber vi mod at kombinere kvalitet og komfort med flotte designs, som passer til din stil i din bolig. Derfor finder du her på siden et stort udvalg af de flotteste farvekombinationer og mønstre, men også de mere neutrale, ensfarvede designs.
 

Sengetøj med striber eller ensfarvet sengetøj?

Er du til striber, motiver eller helt ensfarvet? Der er mange forskellige at vælge mellem, og valget er helt op til dig. Valg af sengetøj kan sætte dit personlige præg på hele soveværelset og i samspil med indretningen sætte en helt særlig stemning. Kig dig omkring og se om der er noget der falder i din smag, og så er der jo ikke noget bedre end at putte sig i lækkert nyt sengetøj.

På Bilka.dk finder du også vendbare sengesæt med forskellig farve på hver side. Så kan din pude f.eks. have en farve opad, mens dynen har en anden farve opad. På den måde kan du let og hurtigt variere looket i dit soveværelse efter dit humør.

Hvis du er ligeså vild med at indrette et lækkert soveværelse, som vi er hos Bilka, så bestil nyt sengetøj allerede i dag og du er et skridt nærmere en god nattesøvn.
 

Sengetøj med kendte motiver

Hos Bilka.dk finder du sengetøj med forskellige motiver. Alt fra almindelige mønstre til varemærker og idoler. I kategorien sengetøj med kendte motiver finder du bl.a. Christopher, One Direction, Justin Bieber og Rasmus Seebach. Her er helt sikkert noget, der vil falde i teenagerens smag og passe ind på værelset. Er du mere til fodbold, LEGO eller søde dyr, så har vi også sengetøj med dyreprint, fodboldklubber og kendte motiver fra populære LEGO serier. Vores babysengetøj er også en kategori fyldt med søde motiver og dyremønstre. Her finder du en oplagt barselsgave til det nybagte forældrepar eller bare lidt nyt til din egen baby. Bilka.dk's indkøbsafdeling følger med i moden og trends, så du vil altid finde noget rigtigt lækkert i de helt rigtige modefarver.