Kuvertlagner

Se vores brede udvalg af kuvertlagner til din madras her på siden. Du finder vores kuvertlagner i forskellig størrelse og farve, så du kan vælge den model der passer bedst ind på dit soveværelse. Se udvalget herunder.

Kuvertlagner til din seng

Søvn er vigtigt for kroppen, så den kan holde sig sund og rask. Med for lidt nattesøvn er der større risiko for, at psyken, immunsystem og hukommelsen bliver påvirket negativt. Men det er lettere sagt end gjort at få en god nattesøvn. Med et rart og indbydende sovemiljø er du et skridt tættere på en god søvn, og derfor er det værd at prioritere et lækkert sengetøj – både lagner samt pude- og dynebetræk.

Tre grunde til at købe et kuvertlagen

  • Giver et rart sovemiljø
  • Ligger fast om madrassen og folder ikke
  • Fuldender indretningen af soveværelset

 

Kuvertlagner kaldes også for topmadraslagner, fordi de bruges til at lægge om topmadrassen. Det er syet med et indhak, så det kommer ordentligt rundt om hjørnerne på topmadrassen, og ligger godt fast om madrassen. Mange som sover på en boksmadras med topmadras på, bruger kun ét lagen, hvilket giver en dårligere soveoplevelse, da lagenet ikke kan sidde godt nok fast om begge madrasser.
 

Et kuvertlagen har den perfekte størrelse

Selvom det kan virke ligegyldigt, om du bruger et lagen til hver madras eller kun ét lagen til begge, vil du hurtigt mærke forskel, når du lægger et kuvertlagen om topmadrassen.

Kuvertlagenet er specialdesignet til at ligge fast om en topmadras, som er meget tyndere end boksmadrassen, hvilket sikrer dig, at lagenet ikke folder, når du bevæger dig om natten.

Derudover er et kuvertlagen også med til at give sengen og opredningen et langt mere elegant udtryk. Når det ligger helt stramt om topmadrassen oven på boksmadrassen, ser det godt og indbydende ud, og sammen med lækkert sengetøj og et sengetæppe og pyntepuder vil du opnå et skønt udtryk i soveværelset, som lægger op til mange gode nattetimer.

Alle kuvertlagnerne er fremstillet i 100 % bomuld, som er blødt og behageligt at ligge på. De er udstyret med elastik i hjørnerne, så de sidder godt fast om madrassen, og så er de super nemme at lægge på madrassen.
 

Køb dit nye kuvertlagen online hos Bilka.dk

Når du køber dit nye kuvertlagen, er det vigtigt, at du vælger den korrekte størrelse. Du kan vælge mellem de fire bredder 90 cm, 120 cm, 140 cm og 180 cm, som er standardmålene for topmadrasser. Farverne varierer, og der er både lyse og mørke nuancer at vælge imellem.