OEKO-TEX CERTIFICERET SENGETØJ OG VASKEANVISNING

Find sengetøj med Oeko-Tex standard 100 certificering og lær hvordan du vasker sengetøjet bedst

Hvad er Oeko-Tex?

Alt vores sengetøj er Oeko-Tex® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at de er testet for en lang række skadelige stoffer. For at opnå denne certificering, stilles der blandt andet krav til tekstiler, lynlåse, knapper og sytråd, som skal være i overenstemmelse med krav, der er mere omfattende end dem vi finder i dansk lovgivning og i EU generelt. Dertil kommer de særligt strenge krav, der er til produkter, som bruges af børn op til tre år.
 

Kvalitetstjek

Alt sengetøj i Bilka gennemgår interne tests, hvilket bl.a. indebærer prøvevask og kontrol af print samt farveægthed - alt sammen for at sikre, at du får en god oplevelse med vores varer. Vi synes nemlig at det er vigtigt, at dit sengetøj er både slidstærkt og i et flot design.
 

Vaskeråd til sengetøj

  • Vask altid dit sengetøj med vrangen ud, så holder farverne bedre.

  • Sørg for at vaske dit sengetøj på den angivne temperatur, særligt første gang, da det binder farverne i sengetøjet. Størstedelen af vores sengetøj kan vaskes ved 60 grader. 

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.