Lagner 160x200 cm

Beklæd din dobbeltseng, og forkæl dig selv med et lækkert nyt lagen på 160x200 cm. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af lagner på 160x200 cm med forskellige kvalitetsmaterialer og pasformer, heriblandt stræklagner og kuvertlagner. Find dit nye lagen her på siden.

Vælg et blødt lagen på 160x200 cm til dobbeltsengen

En dobbeltseng i størrelsen 160x200 cm er et populært valg i mange hjem. I den forbindelse er der som regel også bruge for et lagen på 160x200 cm - eller flere. Lagnet er det, som er i direkte kontakt med din hud, og så beskytter det også din madras mod sved, snavs og lignende, så den holder længere. Et lagen på 160x200 cm i en ordentlig kvalitet kan altså være til fordel for både din komfort og - på længere sigt - din pengepung.

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af lagner på 160x200 cm i bløde kvalitetsmaterialer. Vi har eksempelvis lagner i 100% bomuld, der betyder et behageligt, åndbart og slidstærkt materiale. Ønsker du endnu mere luksus, kan du også vælge et lagen i bomuldssatin, der føles ekstra dejligt og glat mod huden.

Derudover kan du vælge et lagen på 160x200 cm i polyester/bomuld, der kombinerer looket fra polyester med styrken fra bomuld, samt et lagen i jersey-bomuld, der giver god blødhed, åndbarhed og elasticitet. Alle vores lagner er desuden OEKO-TEX® standard 100 certificerede. Det vil sige, at materialet er testet for en lang række skadelige stoffer.
 

Tag højde for pasform, når du vælger dit lagen på 160x200 cm

Vores lagner på 160x200 cm er tilgængelig i flere forskellige pasformer. Her er det en god idé, at du gør dig nogle overvejelser i forhold til, hvilke behov og præferencer du har. Så er du sikker på, at lagnet sidder ordentligt på madrassen.

Flade lagner passer til en lang række madrasser og er uden elastik i kanterne. Stræklagner har til gengæld elastik i kanterne for at sikre et stramt fit omkring madrassen. Dertil passer nogle af vores lagner på 160x200 cm til specifikke typer af madrasser. Her er et kuvertlagen egnet til topmadrassen, mens et boxmadraslagen passer perfekt til selve boxmadrassen.