Andedunsdyne - velvære og komfort til en god pris

En andedunsdyne er et godt valg, hvis du vil have en god kvalitetsdyne til en overkommelig pris. Vi fører både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner i andedun, samt baby- og juniordyner. Næsten alle vores andedunsdyner er Oeko-Tex certificeret og med en høj bæreevne. Dynerne fra eksempelvis DANICA er dansk produceret og med NOMITE kvalifikation, som betyder at dynen er yderst allergivenlig.

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.