Andedunsdyner

En andedunsdyne er et godt valg, hvis du vil have en god kvalitetsdyne til en overkommelig pris. Vi fører både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner i andedun, samt baby- og juniordyner. Næsten alle vores andedunsdyner er Oeko-Tex standard 100 certificeret og med en høj bæreevne. Dynerne fra eksempelvis DANICA er dansk produceret og med NOMITE kvalifikation, som betyder at dynen er yderst allergivenlig.

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Find en varm andedunsdyne på Bilka.dk 

Andedunsdyner har mange gode egenskaber, hvis du ønsker en kvalitetsdyne til en overkommelig pris. Denne type dyne isolerer og varmer nemlig utroligt godt, og på Bilka.dk kan du også finde dyner med andedun, som er allergivenlige. Vi har et bredt sortiment af andedunsdyner. På vores hjemmeside finder du:  

  • Helårsdyner
  • Sommerdyner
  • Vinterdyner
  • Juniordyner
  • Babydyner

 

Andedunsdyner giver dig velvære og høj komfort, og derfor er den et godt valg for mange.

Se vores udvalg af andre behagelige dyner

Hvis du ikke mener, at en andedunsdyne er det rette for dig, så kan du på Bilka.dk finde mange andre gode dyner. Vi har dyner til alle behov, da du blandt andet kan få:

  • Moskusdyner
  • Fiberdyner
  • Silkedyner
  • Ulddyner

 

En moskusdyne er i samme kategori som en andedunsdyne, da de begge indeholder naturfyld. Moskusdyner har ligesom andedun en utroligt god isoleringsevne, men derudover absorberer de også fugt. Fiberdyner er fyldt med fibre, som har de samme egenskaber som dun og fjer. De kan for eksempel transportere fugt væk og isolere godt.

Silkedyner har en unik evne til at temperere, hvilket gør, at den kan holde dig varm om vinteren og tilpas kølig om sommeren. Ulddyner er gode for dig med allergi, da skimmelsvamp og husstøvmider har svært ved at leve i det materiale. Uldfyldet transporterer hele tiden fugt væk fra kroppen, hvilken gør den behagelig at bruge både om sommeren og vinteren. En ulddyne er altså ideel som helårsdyne ligesom silkedynen. 

Få ubegrænset returret på Bilka.dk 

Har du fortrudt dit køb? Du kan nemt og enkelt returnere dine varer købt på Bilka.dk, hvis du ønsker. Du får nemlig ubegrænset returret, når du handler hos os. Du kan enten sende dine varer til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka-butik, hvor vores personale vil hjælpe dig.