Stræklagner

Med et elastisk stræklagen er lagnet nemt at lægge på, og så sørger elastikken for, at lagnet sidder godt fast om madrassen, så du undgår store folder. Vælg mellem mange størrelser stræklagner i vores udvalg.

Undgå folder med et stræklagen

Den helt store fordel ved at bruge stræklagner er, at du undgår, at lagenet folder under dig, når du sover. Mange ligger uroligt, når de sover, og derfor bliver lagnet ofte trukket med rundt i disse bevægelser. Med elastikken hele vejen rundt i kanten, vil lagnet sidde meget bedre fast omkring madrassen og ikke lade sig rykke rundt pga. dine små bevægelser - og det vil optimere din søvn betydeligt.

 

Tre grunde til at købe et stræklagen

  • Undgå at lagnet folder
  • Nemt at lægge på
  • Fås i mange størrelser og materialer

 

Ud over at du undgår, at lagnet folder, er det også en fordel, at lagnet er nemt at lægge på. Elastikkerne sørger for at holde lagnet fast i den ene kant, og så kan du let strække det over de andre hjørner. Det hører til det sjældne, at dét at skifte sengetøj er en positiv ting, men med et stræklagen gør du hverdagen lidt nemmere for dig selv.

 

Tips til stræklagenet

Hos Bilka.dk finder du stræklagner i bråde frotte og jersey. Jersey er et meget elastisk og blødt materiale, som de fleste foretrækker at sove på. Frotte er lidt mere nubret i overfladen, hvilket andre foretrækker over alt andet. Det kommer altså an på smag og behag, hvad der passer bedst til din madras derhjemme.

Det gælder om at vælge et stræklagen med en kraftig elastik, så lagnet ikke går ud af facon efter kort tid. Derudover skal det kunne tåle at blive vasket ved et højt antal grader, og så skal du naturligvis vælge en farve, som passer ind i soveværelsets indretning.

Stræklagnerne hos Bilka.dk fås i bredden 90 cm, 140 cm og 180 cm. De passer både til boksmadrasser, springmadrasser og skummadrasser. Bruger du boksmadras, er det optimalt at bruge to lagner til hhv. boks- og topmadrassen for at opnå fuld komfort. Et stræklagen kan sagtens bruges på begge madrasser.
 

Køb stræklagner hos Bilka.dk

Bilka er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien! Derfor kan du finde alt udstyr til soveværelserne i hjemmet, så alle i familien kan få en optimal nattesøvn. Det er enormt vigtigt med en god nats søvn, og det hjælper indretningen og valg af produkter i sengen enormt meget på.

Når du bestiller på Bilka.dk, får du altid ubegrænset returret, hvis du skulle få brug for at returnere og ombytte en vare.