Voksen sengetøj

På Bilka.dk kan du vælge mellem flere sengetøjssæt i forskellige kvaliteter, mærker og designs. Vi har mærker som MAISON sengetøj, Nighttime sengetøj, Salling sengetøj og mange flere mærker.

Blødt og lækkert sengetøj

Nyt voksen-sengetøj kan opgradere din nattesøvn, da det gør sengen indbydende og ofte er mere blød og lækkert, end det sengetøj der har været vasket adskillelige gange. Hos Bilka.dk kan du vælge mellem meget forskelligt sengetøj i forskellige materialer og kvaliteter og fra mange forskellige mærker. Det gør, at der er noget for enhver smag og pengepung.

  • Fås i flere størrelser
  • Mange design og farver
  • Optimerer nattesøvnen

 

Nyt og lækkert sengetøj har en større virkning, end de fleste går og tror. Med sengetøj, som passer ind i indretningen af soveværelset, giver det en god stemning i rummet, som er vigtigt for at føle sig tilpas under dynen. Nogle holder soveværelset og sengetøjet i lyse farver for at undgå for meget stimulering som muligt, mens andre trives med afslappede mønstre og farverige illustrationer.
 

Mange varianter – hvilken skal du vælge?

Sengetøjet på Bilka.dk fås i mange varianter. Det meste sengetøj er fremstillet i bomuld, som er et blødt og behageligt materiale, der er meget velegnet til voksen-sengetøj. Andet er fremstillet i bomuldssatin, som er bomuld i en meget tæt vævning, der giver sengetøj til voksen en ekstra blød overflade.

Andet sengetøj er fremstillet i GOTS certificeret bomuld, som er 100 % økologisk og overholder strenge krav om alt fra produktion til forsendelse af det færdige produkt.

Vælg selv sengelinned efter om det skal være sengetøj i bomuldssatin, sengetøj i bomuld, sengetøj i økologisk GOTS bomuld eller anden kvalitet. På Bilka.dk fører vi også sengetøj til dobbeltdyne eller dyne med ekstra længde. Sengetøj i størrelse 140x200 cm, 140x220 cm, 200x220 cm og mange flere.

Dertil er der stor forskel på designet af voksen-sengetøjet. Om du er til mønstre, dekorative illustrationer, blomstertryk, striber eller ensfarvet sengetøj til voksen, er op til dig og din indretningssmag.

Det er vigtigt, at du sørger for at holde sengetøjet rent ved forholdsvis hyppige vaske. I gennemsnit sover vi 50-65 timer i sengetøj om ugen, og det er timer, hvor vi afgiver fugt og sved og eventuelt også cremer og makeup. En god tommelfingerregel er, at sengetøjet bør vaskes mindst hver anden uge. Du kan dog godt vaske pudebetrækket lidt oftere, da ansigtet er ekstra udsat for at optage bakterier og støvmider fra betrækket.
 

Køb voksen sengetøj online hos Bilka.dk

Køb nyt, lækkert voksen sengetøj på Bilka.dk! Hvis du sammen med dit nye sengetøj også har brug for nye dyner og puder til voksne eller et nyt sengetæppe, kan du derfor med fordel købe det i samme bestilling.

Og husk, at Bilka er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien! Derfor finder du også et stort udvalg af babysengetøj og juniorsengetøj.