Babysengetøj

Her på siden finder du et stort udvalg af lækkert baby sengetøj i god kvalitet, så din baby kan blive pakket blødt og lækkert ind. Der er babysengetøj til både piger og drenge, og så er der også modeller i unisex og babysengetøj både med og uden motiver på.

Babysengetøj i forskellige farver

I vores stores udvalg af babysengetøj finder du mange forskellige varianter, og hvor noget sengetøj er dekoreret med søde motiver som dyr, er andet holdt i en enkel farve eller med et sirligt mønster på.

Tre grunde til at købe babysengetøj

  • Giver babyen tryghed
  • Er blødt og lækkert
  • Fås i mange udgaver

 

Babyer bruger mange af døgnets 24 timer på at sove, og derfor kræver det, at dynen er betrukket med noget lækkert babysengetøj. Det optimerer søvnen for babyen, som smitter af på barnets – og dermed forældrenes – humør.

At sengetøjet samtidig er pænt og passer ind i indretningen, er også et plus, og derfor er der så mange forskellige stilarter at vælge imellem hos Bilka.dk.

 

Gode materialer

Det meste sengetøj til baby er fremstillet i bomuld, som er et naturligt og blødt materiale. Det er rigtig godt til at suge den fugt, som kroppen afgiver i løbet af natten, til sig, og så er bomuld samtidig dejlig blødt og let.

Skal det være lidt mere luksuriøst, er bomuldssilke værd at overveje, da det er bomuld, som er vævet på en helt særlig måde, der giver en ekstra tæt og blank overflade.

En del af babysengetøjet her på siden er GOTS certificeret eller Oeko-Tex standard 100 certificeret. Vælger du babysengetøj, som er Oeko-Tex certificeret, sikrer du dig, at det er blevet testet for en lang række skadelige stoffer. Med en GOTS certificering sikrer du dig, at sengetøjet til baby er økologisk, og at det er fremstillet under gode arbejdsforhold.

Det er vigtigt, at baby-sengetøjet kan vaskes, så den lille baby hurtigt og nemt kan få hygiejniske omgivelser, hvis uheldet er ude. Af denne grund er det også smart at anskaffe sig mere end et enkelt babysengetøjssæt, da flere sæt ofte vil ligge i vasketøjskurven på samme tid.

Hvis du derudover har en dyne både til barnevognen og til babysengen, er det ekstra vigtigt med flere sæt baby-sengetøj.

 

Køb babysengetøj hos Bilka.dk

Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer eller certificeringer babysengetøjet har, kan du læse mere under specifikationer ved hvert sæt. Det gør det nemt og overskuelige for dig at vælge et produkt, som lever op til dine krav.

Når du bestiller dit nye baby-sengetøj, får du desuden ubegrænset returret, som giver dig mulighed for at ombytte eller returnere varen igen.