Lagner 90x200 cm

Et lagen på 90x200 cm er ideelt til den klassiske enkeltmandsseng. På Bilka.dk kan du vælge et blødt kvalitetslagen til dine behov. Vi har både bomuldslagner, jerseylagner og kuvertlagner til i størrelsen 90x200 cm. Forkæl dig selv med et nyt lagen fra vores udvalg. 

Derfor bør du investere i et godt lagen på 90x200 cm 

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at en god nats søvn er utroligt vigtigt. Det er her, du lader batterierne godt op og får fornyet energi til den kommende dag. Og for familiens lidt yngre medlemmer spiller det en central rolle i deres udvikling. Derfor er et godt sovemiljø essentielt, og her har lagnet naturligvis en betydelig medvirken. 

Dit lagen er i direkte kontakt med kroppen og bliver i den forbindelse også udsat for gentagen slitage. Af netop disse grunde bør du finde et lagen på 90x200 cm, der har gode slidstærke egenskaber samt en pasform, der passer til din seng. Derudover bør det naturligvis føles behageligt at ligge på gennem hele natten. 

 

Hvilket lagen på 90x200 cm passer til dig? 

Er du i tvivl om, hvilket lagen du bør vælge? Når du skal finde et nyt lagen, er der som regel flere forskellige kvaliteter at vælge imellem. Nedenfor kan du læse mere om, de forskellige typer og kvaliteter af lagner på 90x200 cm: 

  • Lagentype - Der findes mange forskellige typer af lagner: stræklagner, boxmadraslagner, flade lagner, kuvertlagner og mere til. Den rette type for dig afhænger af, hvilken seng og madras du har. Et kuvertlagen passer til topmadrassen, men et boxmadraslagen passer til boxmadrassen. Et stræklagen sidder stramt om madrassen, hvilket du kan bruge til mange senge og madrastyper, mens et fladt lagen er en oplagt mulighed, hvis du har en sengeramme.  
  • Materiale - Vores lagner på 90x200 cm kommer i flere forskellige materialer. Bomuldslagner er dejligt bløde, slidstærke og har en god absorberingsevne. Bomuldssatin giver et ekstra blødt og glat lagen. Jerseylagner har en god elastisk kvalitet og er blødt samt åndbart. 

 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lagner på 90x200 cm og find det rette lagen for dig.