Lagner 140x200 cm

Leder du efter et nyt lagen til din trekvartseng eller sovesofa? Et lagen på 140x200 cm har sikkert den helt rette størrelse til dine behov. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af OEKO-TEX® standard 100 certificerede lagner på 140x200 cm i forskellige kvaliteter og udgaver.

Sov godt med et behageligt lagen på 140x200 cm

Et godt og komfortabelt soveunderlag spiller en vigtig rolle i din nattesøvn. Her har dit lagen også noget at skulle have sagt. Det skyldes ikke mindst, at det er det, som du er i direkte kontakt med om natten. Derudover hjælper den med at lede blandt andet sved væk fra kroppen og beskytte din madras mod slid, snavs, fugt og lignende.

På Bilka.dk kan du vælge et lagen på 140x200 cm i en passende kvalitet og prisklasse til dine behov. Hos os finder du lagner på 140x200 cm i blandt andet følgende materialer:

  • Bomuld - Et blødt, åndbart og slidstærkt materiale

  • Bomuldssatin - Bomuld med satinvævning, hvilket gør materialet ekstra blødt, glat og luksuriøst

  • Bomuld/polyester - Understreger stilen fra polyester samt styrken fra bomuld, hvilket giver en god elasticitet og slidstærke egenskaber

  • Jersey - Strikket af tynde tråde, der giver et blødt og åndbart lagen med god elasticitet

Alle vores lagner på 140x200 cm er Oeko-Tex® standard 100 certificeret, hvilket betyder, at de er testet for en lang række skadelige stoffer.
 

Find et passende lagen på 140x200 cm til din seng og madras

Her på siden kan du få både almindelige og faconsyede lagner i størrelsen 140x200 cm. Flade lagner er de almindelige lagner, der består af ét stykke stof uden nogen elastikker i kanten. Det kan du bruge til at lægge rundt om enten topmadrassen eller springmadrassen i sengerammen. Et fladt lagen er også praktisk, hvis du har en sovesofa, hvor et lagen med elastik kan være svært at holde på plads.

Vores faconsyede lagner på 140x200m cm tæller blandt andet stræklagner, kuvertlagner og boxmadraslagner. Stræklagner er gode til at sidde stramt om madrassen hele natten igennem. Kuvertlagner er ideelle til topmadrassen, mens boxmadraslagner selvfølgelig egner sig til boxmadrassen grundet deres ekstra dybe mål.