Overtræksbukser til børn & baby

Når børnene vil lege udenfor i det kolde vejr, så er det nødvendigt med et par gode overtræksbukser. De er nemlig super praktiske og stort set uundværlige. Vi har derfor samlet en masse fede overtræksbukser til børn, så I kan blive klar til en tur udenfor.

Størrelsesguide til baby

Det kan være svært at finde den rigtige tøjstørrelse til de mindste. Derfor hjælper og vejleder vi dig til at finde den rigtige størrelse til baby.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Bliv klar til sne med overtræksbukser til børn

Nyfalden sne, som knitrer under fødderne, den kolde, friske luft og en glad stemning i luften. Er der noget bedre om vinteren? Børn elsker i hvert fald at lege i sneen. Derfor har dine kære små også fortjent et par gode overtræksbukser, så de kan være ude i det kolde vejr uden at fryse.

På Bilka.dk har vi et smart udvalg af overtræksbukser til børn. De er dog ikke kun velegnet til skituren, men også ferier og ture, hvor du befinder dig meget udenfor med din familie. Det kan være blandt andet være:

  • En hyggelig skovtur i det danske efterår

  • Den pirrende og konkurrerende fisketur med hele familien

  • Til en aktiv, udendørs dag i børnehaven

Bukserne har mange formål. Dog kan du altid regne med, at vores overtræksbukser til børn sørger for, at børnene holder varmen, og så har de en utrolig god bevægelighed. Handler du hos os, så har du altså flere fordele i vente.

 

Køb praktiske overtræksbukser på Bilka.dk 

Måske kommer du til at købe den forkerte variant, farve eller det forkerte motiv til de nye overtræksbukser? Så er det godt, at vi på Bilka.dk tilbyder ubegrænset returret. Det gælder, så længe du har en kvittering, samt at emballagen er original og intakt. Så kan du bytte børnenes overtræksbukser, når du har tid og lyst. 

På Bilka.dk ønsker vi nemlig, at du får en god oplevelse hos os. Vi er mere end bare en butik - vi står for oplevelser til hele familien. 

Skal familien med udenfor? Men mangler du noget fornuftigt tøj til udendørs aktiviteter? Så bør du måske tage et kig på åndbart regntøj til damer og herrer. Her finder du også skønne designs og et bredt udvalg af størrelser. Så er både store og små klar til en tur i sneen.