Flyverdragter til børn

De små vil lege udenfor og gerne i alt slags vejr. Her er en holdbar og varm flyverdragt nødvendigt i alle børnefamilier. Ikke alene er den utrolig praktisk. Den kan også holde din lille guldklump varm i lang tid. Gå derfor på opdagelse i vores dejlige flyverdragter til børn.

Sådan vælger du den rigtige flyverdragt

Det kan være svært at vælge den rigtige flyverdragt til de mindste. Kan du bruge den samme året rundt eller er der forskel på modelerne? Vi forsøger at hjælpe dig med at finde den rigtige flyverdragt i denne guide.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find en flyverdragt til ethvert barn

Når de kolde måneder melder deres ankomst, så er det om at finde det varme overtøj frem. Det gælder især flyverdragter til børn. For selvom de voksne foretrækker at være indendørs, kan mange børn lide at lege udenfor - også om vinteren. Derfor kan du gå på opdagelse i vores interessante sortiment af flyverdragter, som dit barn vil elske.

Vi anbefaler, at du investerer i en vandtæt model i slidstærke materialer. Så får du mest værdi for pengene. Uanset hvad dit barn ønsker sig, så har du gode muligheder for at finde det på Bilka.dk. Vi er mere end blot din lokale butik - vi står for oplevelser til hele familien. Og med en dejlig varm flyverdragt i hus er du forberedt på både regn, blæst og slud. 

Find dit barns flyverdragt på Bilka.dk

Skal du bruge mere end en flyverdragt? Måske har du flere børn, som også skal have glæden af at lege i det friske danske vejr? Vi har på Bilka.dk altid lave priser på flyverdragter, uden at du går ned på kvaliteten. Dine børn får en praktisk flyverdragt til alle behov. Skal han eller hun ud at lege i vintervejret, er det altså bare om at hoppe i tøjet.

Har du for eksempel bestilt en forkert størrelse, eller kan junior ikke lide designet? Det kan være svært at købe tøj, gaver og meget andet på nettet til børn, men bare rolig. På Bilka.dk får du ubegrænset returret. Det gælder, så længe dine varer er i intakt og original emballage.