Herretøj

Uanset om du er på udkig efter modetøj, sportstøj eller tøj til udendørs brug, kan du finde det på Bilka.dk. Vi har Danmarks største varelager, og når du handler hos os, får du ubegrænset returret på alt herretøj. Udforsk udvalget her.

Guides til tøj og sko

Vi har samlet en række forskellige guides, der hjælper dig med alt fra vaskesymboler og vaskeanvisninger, til hjælp omkring størrelser og hvordan du bedst vedligeholder dit tøj.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find herretøj til enhver smag på Bilka.dk

Med Danmarks største vareudvalg har vi tøj til enhver mand. Mangler du en skjorte, en t-shirt, et par nye bukser eller en helt fjerde beklædningsgenstand, kan du finde den her på siden. Vi forhandler en lang række af kendte brands, som hver især har sat deres præg på tøjet, så du kan finde noget i din stil.

Gå på opdagelse i vores outdoor tøj til mænd

Det danske vejr kan være utilregneligt, og derfor er det en god idé at have noget tøj til alt slags vejr - og det kan du heldigvis finde på Bilka.dk. Vi har et bredt udvalg af tøj til udendørs brug, så du ka’ holde dig varm og tør i både sne og slud. 

Siger vejrudsigten regnvejr? Så kan du finde lækkert regntøj og gode gummistøvler. Mangler du en jakke til at holde varmen? Så kan du finde et stort udvalg af vinterjakker. Du ka’ altid gå på opdagelse i vores outdoor tøj til mænd.

Moderne herretøj - nem bestilling

Udforsk hele vores udvalg af moderne herretøj, så du ka’ få fyldt klædeskabet op med lækkert tøj. Når du finder noget, du ka’ lide, tilføjer du det bare til kurven og bestiller.

Du ka’ til hver en tid finde herretøj online på Bilka.dk. Så kan du handle, når du har tid, og du er ikke begrænset af åbningstider. Vi har Danmarks største vareudvalg, som du altid kan gå på opdagelse i - her er med garanti noget, du ka’ bruge.

Populære kategorier for herretøj