Shorts til børn

Temperaturen stiger, solens varme stråler titter frem, og det er tid til en lækker og stor is på stranden. Det er muligvis opskriften på en god sommer, men dine børn har naturligvis også brug for et par smarte og behagelige shorts.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Skab de gode minder med shorts til børn

Sommeren og de lyse dage er noget helt specielt for børn. Du kan selv måske selv huske, hvordan det var at komme hjem efter en lang dag i det gode vejr fyldt med leg og grinagtige dage. Leg og gode stunder kræver tøj med god bevægelighed, og det finder du i vores udvalg af shorts til børn og babyer. 

Vi har shorts til drenge og piger i spændende designs med skønne farver. Et par shorts er en nødvendighed til de kære små, så de får mest muligt ud af dagen. Dit barn tager nemlig sine nye shorts på og er klar til mindeværdige begivenheder i det danske land eller på den fortjente sommerferie. Bilka.dk står for oplevelser til hele familien. 

Alle børn er forskellige, og deres smag ændrer sig tit. Derfor tilbyder vi ubegrænset returret, hvis du bestiller de forkerte shorts. Emballagen skal dog være original og intakt. Husk også din kvittering. 

 

Søde shorts til baby

Det er ikke kun ældre børn, der kan bruge et par fede shorts. Babyer kan med fordel også nyde tøjet om sommeren og vise de små lårbasser frem. Hvis du ønsker at beskytte deres ben for solen, så bør du tage et kig på vores komfortable leggings til babyer.

På den måde kan det yngste medlem af familien også bruge shorts, hvis det bliver lidt køligere - uden at gå på kompromis med bevægeligheden. Shorts og leggings er til både piger og drenge, og du kan supplere det med et par smarte solbriller, så de små øjne også bliver beskyttet. 

 

Vi forhandler produkter fra populære mærker, så du kan regne med, at dit barns velvære er i fokus. Det har aldrig været nemmere at handle shorts online til dit barn, end det er på Bilka.dk.