Overtøj til børn

Lunt og varmt overtøj har børn brug for, når timerne går på legepladsen eller i haven. For når der bliver leget og grinet til den helt store guldmedalje i sandkassen eller på gyngerne, er der ikke noget værre end at fryse. Vil du derfor gerne klæde de små godt på til årstidernes vind og vejrskifte, kan du kigge nærmere på vores udvalg af overtøj til børn her på Bilka.dk. 

Overtøj til børn til alt slags vind og vejr 

Leg skal der være plads til. Året rundt. Heldigvis inviterer vejret næsten altid til leg udendørs. Men lige meget om solen skinner, regnen står ned i stænger, eller sneen falder, handler det om at være klædt godt på. Først og fremmest skal overtøj til børn sørge for, at børnene ikke fryser. Der er nemlig ikke noget værre end at fryse og blive en rigtig frossenpind. 

 

Køber du overtøj til børnene, bør tøjet være: 

  • Vindtæt: Næsten dagligt blæser det i Danmark. Sørg derfor for at vælge overtøj, som beskytter børnene mod vinden. Blæser det, kan de nemlig nemt blive nedkølet af luften. 

  • Åndbart: Når børn leger udenfor, kan de ofte få det varmt. Køb derfor gerne overtøj, som er svedtransporterende og holder børnene tørre og komfortable. Er overtøjet ikke åndbart, kan de let blive fugtige af sved og kommer måske til at fryse – derfra er der ikke langt til en forkølelse. 

  • Vandafvisende eller vandtæt: Vandafvisende og vandtæt tøj er ikke det samme. Skal børnene bruge overtøj, der er vandtæt, er regntøj til børn oplagt. Men kig gerne efter, hvilket vandsøjletryk der står i tøj-mærkningen. Jo højere vandsøjletrykket er, jo mere vand kan materialet holde til. Skal børnene kun bruge regntøjet til korte ture, er et vandsøjletryk på 3.-4.000 mm fint. Skal de være ude længere tid i kraftig regn, bør du gå efter et vandsøjletryk på 6.000+ mm. 

 

Plads til leg i overtøjet 

Børn er børn. Det kan ikke undgås, at deres tøj bliver snavset, beskidt og slidt. Så når du køber overtøj til dem, er det en god idé at vælge tøj, som kan klare at blive leget i. Dét kan tøj fra Bilka.dk. 

En hel dag i daginstitutionen, børnehaven eller skolen kræver godt tøj at bevæge sig i. Overtøj, som sidder stramt eller gnaver, er ikke rart for børnene at have på, når de slipper fantasien fri ude på legepladsen eller hjemme i haven. Er tøjet derimod for stort, kan det ligeledes være en hæmsko for deres bevægelse. Så sørg for at købe tøj, som passer børnene. 

 

Køb overtøj til børn på Bilka.dk 

Vil du gerne klæde børnene godt på fra top til tå, kan du kigge nærmere i udvalget af tøj på Bilka.dk. Her er der et stort udvalg af børnetøj, som også inkluderer overtøj, der tager højde for sæsonernes vejrskifte. Find blandt andet termotøj, jakker og overtræksbukser, som børnene kan hoppe i. Farverne er forskellige, så det bliver let for dig at finde noget overtøj, som dine børn vil synes godt om at have i garderoben.