Cardigans og sweatshirts

Det er vigtigt, at de kære små har det behageligt og har god bevægelighed i deres tøj. Her er varme overdele til børn en ideel tilføjelse til de små klædeskabe. Find overdele i forskellige variationer med flotte og eventyrlige designs. Gå på opdagelse nedenfor, og få inspiration.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Overdele til børn til de legefulde stunder

Når vejret bliver koldere stopper det ofte ikke børn i at lege udenfor - tværtimod. Hvis det er første gang de oplever sne, så er det nærmest umuligt at få dem ind i varmen igen. Dit barn elsker formentlig at lege både inde og ude. Derfor bør du sørge for, at de har det behageligt, så de kan danne de helt rigtige minder i den unge alder. 

Med varme overdele til børn kan de lege udenfor i timevis og holde varmen. Strik og andre materialer er nemlig utrolig godt til at fordele varmen til kroppen, så børnene ikke fryser på kroppen. Det kan endda være, at du selv har prøvet kræfter med at strikke, men du fik ikke det ønskede resultat.

Heldigvis har vi på Bilka.dk et indbydende udvalg af strik til børn. Så kan du regne med at finde det stykke strik, som din guldklump længe har ønsket sig. Du behøver altså ikke selv at tænke på at købe garn, nye strikkepinde og meget mere.

 

Kombiner en skøn striktrøje med dit barns garderobe

Som forælder går du formentlig op i, at dit barn har smart og praktisk tøj, som han eller hun skal bruge til mange lejligheder. Måske er klædeskabet allerede fyldt med alverdens finurlige stykker tøj? Du har dog heldigvis også rig mulighed for at kombinere vores produkter, så dit barn ser ekstra smart ud på legepladsen. I vores udvalg kan du blandt andet:

 

Bestilte du den forkerte størrelse? Du kan nemt bytte eller returnere dine varer, når du har tid og lyst, takket være vores ubegrænset returret. Du skal blot sørge for, at emballagen er intakt og original. Husk også din kvittering.