Størrelsesguide til børn

Find den rigtige tøjstørrelse til børn

FAQ til størrelsesguide for børn

 

Hvilken størrelse børnetøj, bruger dit barn?

Når du er på udkig efter tøj til de mindste, så er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en størrelse der passer. Derfor har vi her på siden samlet nogle størrelsesguides til børn, så du kan finde den rigtige størrelse.

For at finde den rigtige størrelse til dit barn, så skal du måle brystvidde, taljevidde, hoftevidde og benlængde på barnet.

 

Sådan måler du dit barn:

  • Brystvidde: Mål rundt om overkroppen, der hvor barnet er bredest.
  • Taljevidde: Mål rundt om barnets overkrop, der hvor dit barn er smallest.
  • Hoftevidde: Mål rundt om hoften, hvor hoften er bredest.
  • Benlængde: Mål den indvendige benlængde, fra skridtet og ned til gulvet.

 

Vi ved godt, at det måske ikke er helt nemt at få et barn til at stå mussestille, mens man måler, men det er vigtigt, at du forsøger at få så præcise mål som muligt. Jo mere præcise mål, desto større chance for at tøjet passer, når det kommer med posten. 

Vores børnetøj ved VRS er inddelt i:

  • Babytøj, som dækker over størrelse 50 til størrelse 92/98. Dvs. fra nyfødt og op til 2-3 års alderen. 
  • Børnetøj, som dækker over størrelse 98 til størrelse 170. Dvs. fra cirka 3-15 år. Du vil dog kunne finde nogle forskellige styles i størrelserne 98-152 og 134-170, da sidstnævnte har sin egen Teen-kollektion. 

 

Skemaerne nedenfor viser målene for str. 98-152 og 134-170 - Leder du efter målskema til babytøj kan du finde det i vores størrelsesguide til baby.

 

Størrelsesguide kids (str. 98-152cm)

Størrelsesguide pige (str. 134-170cm)

Størrelsesguide dreng (str. 134-170cm)

STØRRELSESGUIDE TIL BABY

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når det gælder de mindste i familien. Derfor har vi lavet en guide der hælper dig med at vælge den rigtige størrelse til din baby.

Størrelsesguide til børnesko

Du skal finde en sko til dit barn, der sidder godt på foden. Det er vigtigt både for komfort, bevægelse og udvikling. Vores størrelsesguide til børnesko hjælper dig med at finde et par sko, der sidder perfekt på dit barn.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.