Undertøj til børn

Selvom man ofte ikke ser undertøjet, så er det for mange et stykke tøj, som gerne må være pænt og praktisk. Undertøj beskytter desuden huden mod andre tekstiler, skidt og snavs, så du har det behageligt hele dagen. Se vores sortiment af undertøj til børn nedenfor.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Smart undertøj til børn til mange behov

Vi er alle forskellige, og det samme gælder for undertøj til både drenge og piger. Derfor finder du forskellige typer undertøj til børn, hvor du forhåbentlig finder det helt rette til dit barn. Udover at vi har undertøj til drenge og piger, så har vi også undertøj som de kan bruge til andet end blot almindelig hverdagsbrug. 

Den første sne er måske faldet, temperaturen falder til frysepunktet, og du og din familie beslutter jer for, at I skal erobre de sneklædte pister. For at dine børn får en god start på deres skiferie, så bør du også overveje et sæt varmt skiundertøj til børn, så de kan kælke eller stå på ski hele dagen. 

På Bilka.dk finder du også andre former for beklædning til den længe ventede ferie. Til piger kan du med fordel kaste et blik på vores smarte bikinier til børn og til drenge finder du også seje badebukser. Med andre ord bliver du klar til ferien med produkter fra os. 

 

Nuttet baby-undertøj til nye eventyr

Vores udvalg af undertøj indeholder også produkter til de nyeste medlemmer af familien. Du finder blandt andet undertøj fra anerkendte mærker, hvor kvaliteten er i fokus, så din guldklump får en god start på livet og de mange eventyr. 

Hvis dit barn er utilfreds med dit valg af undertøj, så frygt ej. Du har på Bilka.dk ubegrænset returret, så længe emballagen er original og intakt. Du bør dog også overveje at vælge en sød bodystocking til dit barn. Den er både varm og fleksibel på samme tid. 

En bodystocking til babyer gør det desuden utrolig nemt at skifte bleen, da mange af dem kan knappes op i bunden. Du er derfor ikke nødt til at tage mange lag tøj af for at komme til.