Dametøj

Uanset om du er ude efter en vinterjakke eller sommerkjole, kan du finde det på Bilka.dk. Vi har et kæmpe vareudvalg, så vi er helt sikre på, at du ka’ finde dametøj, der falder i din smag. Se hele udvalget her.

Nyheder til kvinder

Se hele udvalget af de nyeste styles, farver og snit til kvinder. Pift garderoben op med sæsonens trends og tendenser og sammensæt det til din egen personlige tøjstil. Gå på udkig og bliv inspireret af de mange flotte nyheder. 

Plus size tøj til kvinder

Se vores store udvalg af plus size tøj til kvinder i større størrelser. Hele VRS Jackie serien byder på moderigtigt dametøj, hvor du ikke går på kompromis med tidens mode og trends. Find lige netop dét, du står og mangler her. 

 

 

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Guides til tøj og sko

Vi har samlet en række forskellige guides, der hjælper dig med alt fra vaskesymboler og vaskeanvisninger, til hjælp omkring størrelser og hvordan du bedst vedligeholder dit tøj.

Inspiration fra VRS

Find dametøj til alt slags vejr

På Bilka.dk har vi dametøj til alle årstider, og som passer til alt slags vejr. De danske årstider kan nemlig være meget utilregnelige, og det er derfor altid en god idé at have et klædeskab, der omfavner både de kolde og varme dage. Vi har blandt andet et stort udvalg af flot regntøj, der kan holde dig tør på de våde dage, hvor du stadig gerne vil være udenfor. Hvis vinteren er over dig, skal du selvfølgelig kunne holde varmen, og det kan du med en lækker vinterjakke fra Bilka.dk. 

Når sommeren kommer, og graderne stiger, så er det vigtigt med noget tøj, som du ikke overopheder i. For at kunne holde varmen ud, kan du blandt andet matche en luftig nederdel med en lækker top.

Udforsk dametøj til både hverdag, fest og afslapning 

I vores udvalg af dametøj online kan du finde både casual og trendy tøj, som du ka’ bruge til hverdag, fest og afslapning. Hvis du skal have noget casual tøj til hverdagen, kan du finde en flot sweater og et lækre par jeans

Når weekenden er over os, og du skal være sammen med alle vennerne og veninderne, skal du naturligvis også kunne hive det flotteste festtøj ud af klædeskabet. Derfor har vi samlet et stort udvalg af elegante kjoler og moderne skjortebluser, så du ka’ stå helt skarpt, når du skal til fest.

Trænger du bare til en rolig aften eller weekend, hvor du ikke skal lave noget som helst? Så kan du finde en behagelig pyjamas i det blødeste bomuld på Bilka.dk. Så kan du hoppe i noget lækkert, behageligt tøj, ligge dig i sengen eller på sofaen og slappe af til en god film. 

Populære kategorier for dametøj online