Dametøj

Uanset om du er ude efter en vinterjakke eller sommerkjole, kan du finde det på Bilka.dk. Vi har Danmarks største vareudvalg, så vi er helt sikre på, at du ka’ finde dametøj, der falder i din smag. Shop hele udvalget her.

Guides til tøj og sko

Vi har samlet en række forskellige guides, der hjælper dig med alt fra vaskesymboler og vaskeanvisninger, til hjælp omkring størrelser og hvordan du bedst vedligeholder dit tøj.

Inspiration fra VRS

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find dametøj til alt slags vejr

På Bilka.dk har vi dametøj til alle årstider, og som passer til alt slags vejr. De danske årstider kan nemlig være meget utilregnelige, og det er derfor altid en god idé at have et klædeskab, der omfavner både de kolde og varme dage. Vi har blandt andet et stort udvalg af flot regntøj, der kan holde dig tør på de våde dage, hvor du stadig gerne vil være udenfor. Hvis vinteren er over dig, skal du selvfølgelig kunne holde varmen, og det kan du med en lækker vinterjakke fra Bilka.dk. 

Når sommeren kommer, og graderne stiger, så er det vigtigt med noget tøj, som du ikke overopheder i. For at kunne holde varmen ud, kan du blandt andet matche en luftig nederdel med en lækker top.

Udforsk dametøj til både hverdag, fest og afslapning 

I vores udvalg af dametøj online kan du finde både casual og trendy tøj, som du ka’ bruge til hverdag, fest og afslapning. Hvis du skal have noget casual tøj til hverdagen, kan du finde en flot sweater og et lækre par jeans

Når weekenden er over os, og du skal være sammen med alle vennerne og veninderne, skal du naturligvis også kunne hive det flotteste festtøj ud af klædeskabet. Derfor har vi samlet et stort udvalg af elegante kjoler og moderne skjortebluser, så du ka’ stå helt skarpt, når du skal til fest.

Trænger du bare til en rolig aften eller weekend, hvor du ikke skal lave noget som helst? Så kan du finde en behagelig pyjamas i det blødeste bomuld på Bilka.dk. Så kan du hoppe i noget lækkert, behageligt tøj, ligge dig i sengen eller på sofaen og slappe af til en god film. 

Populære kategorier for dametøj online