Partytelte

Har du inviteret til stor havefest? Så kan du med fordel købe et festtelt til anledningen! Her på siden finder du komplette festtelte med sider og gavl og med plads til alle dine gæster. Køb dit partytelt på Bilka.dk og sæt gang i festen.

Komplette partytelte med sider og gavl

Her på Bilka.dk finder du festtelte, der passer perfekt til enhver anledning. Hvad end du ønsker at skærme for solen, regnen eller holde på varmen, er et party-telt løsningen! Køber du et festtelt, får du blandt andet:

  • Et komplet og solidt telt til fester
  • Færre bekymringer om dårligt vejr og kolde aftener
  • Et festligt set-up, hvor der er plads til alle og festpynt


Med et party-telt i haven slipper du for at bekymre dig om dårligt vejr og kolde aftentimer. Det komplette og solide festtelt kan bruges et utal af gange, er let at sætte op og tage ned og kan takket være sine sider og gavl holdes lun med et par terrassevarmere.

Slå flere telte sammen for mere plads eller slå et lille telt op til buffeten eller dansegulvet. Det er nemt at pynte festteltet, så det passer perfekt til den anledning, det bruges til. Vi har masser af festartikler, så du kan blive klar til havefest, konfirmation, studenterfest eller lignende.

 

Hvorfor skal jeg vælge et festtelt?

Er du vild med at invitere til havefest, kan det være en rigtig god idé at investere i et eller flere havetelte. Det kan nemt sættes op og pakkes ned igen, når festen er forbi. De fås i flere størrelser, så der et festtelt til ethvert antal af gæster.

Party-telte passer også perfekt til livets store anledninger – heriblandt konfirmation, studenterfest, runde fødselsdage og bryllupper. Har I børn i familien, kan det derfor sagtens svare sig at købe et partytelt - der vil nemlig komme mange store begivenheder.

 

Hvilket party telt skal jeg vælge?

Når du skal købe et festtelt, er det vigtigt, at du overvejer, hvor stor din have er. Du skal selvfølgelig også vælge et party telt, der passer til det antal gæster, du skal invitere. Når du skal finde et festtelt, kan du overveje følgende:

  • Placering: Hvor meget plads har du i haven og hvor skal festteltet placeres?
  • Antal af gæster: Hvor mange gæster skal der være plads til i festteltet?
  • Opbevaring: Har du plads til at opbevare partyteltet, når det ikke er i brug?
  • Funktioner: Skal festteltet kunne lukkes helt af?
  • Tilbehør: Skal der lægges gulv i teltet?


De største telte til fest har plads til mellem 40 og 50 personer. Nogle gange kan det give bedre mening at købe to mindre festtelte, hvis din have er indrettet med vinkler, eller hvis du nogle gange har behov for et mindre telt, hvor du så kan nøjes med at slå det ene op.

Vi anbefaler, at du afsætter 1 m2 pr. gæst. På den måde kan du regne ud, hvor stort et telt du har brug for til festen. Hav gerne ekstra plads til en buffet, et dansegulv eller lignende i teltet, så der er luft omkring gæsterne.

Derudover er det også vigtigt, at du tænker over temperaturen i teltet. Temperaturen kan både være for høj og for lav, så overvej, om du har brug for aircondition, ventilatorer eller terrassevarmere til at styre temperaturen i partyteltet.

 

Find et festtelt til den store begivenhed på Bilka.dk

Med et festtelt til livets store og små begivenheder er I klar til at holde havefest, studenterfest eller barnedåb. Sæt borde og stole op til gæsterne, og så er festen klar til at gå i gang.

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af partytelte her på siden og bestil dit festtelt med nem og hurtig levering på Bilka.dk. Husk også festlige dekorationer og smuk borddækning til festen - så spiller musikken!