Glamping telte

Skal der gøres lidt ekstra ud af dette års campingtur? Så kan du overveje at investere i et glamping telt fra Bilka.dk. Vi tilbyder et godt sortiment af de lækre telte i god kvalitet – perfekt til dig, der gerne vil have en lidt mere glamourøs oplevelse, når du camper. 

Glamping i baghaven?

Få inspiration og gode idéer til, hvordan du laver den hyggeligste glamping i baghaven. Så er der garanteret sommersjov for hele familien, uden at I behøves at forlade matriklen. Læs guiden her.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Oplev glæden ved et glamping telt 

Er du helt vild med at tilbringe tid i naturen? Måske er du endda vant til at tage på hyggelige campingture med familien? Så kender du nok til, at selvom camping kan være en skøn familieaktivitet, så er det ikke altid helt så glamourøst.  

Hvis du vil tilføje et element af luksus til din camping, så er det helt oplagt at overveje et glamping telt. Disse telte minder lidt om helt almindelige telte – blot med lidt mere fokus på plads og komfort. Desuden er de rummelige telte også fremstillet i holdbare materialer, så du kan tage på glamping ferie år efter år. 

 

Vælg mellem flere forskellige størrelser af glamping telte på Bilka.dk. Blandt andet tilbyder vi løsninger til: 

  • Seks personer 
  • Otte personer 
  • Ti personer 

 

Sagt med andre ord er der altså plads til hele familien plus lidt venner, når du vælger et telt fra vores sortiment. Du kan endda få et telt formet som en tipi, der måske kan gøre oplevelsen endnu mere hyggelig. 

 

Købt dit nye glamping telt på Bilka.dk 

Det bliver mere og mere populært at tage på glamping, der er den mere luksuriøse udgave af camping. Hvis du ikke er så vild med følelsen af at sove under den åbne himmel på den hårde jord men samtidig elsker naturen, så er glamping den perfekte løsning.  

Der findes et hav af muligheder på Bilka.dk. Vil du derfor mere ud i naturen, kan du få inspiration fra vores udvalg af: 

 

Uanset hvilken form for eventyr, du vil ud på, kan du derfor finde det rette telt hos os. Samtidig kan vi naturligvis også hjælpe dig med dit campingudstyr, så du kan få det meste ud af dine udflugter. Og med ubegrænset returret er der ingen grund til at holde dig tilbage fra at shoppe løs blandt Danmarks største varesortiment – også til udendørs aktiviteter.