Familietelte

Frisk luft, fuglefløjt og dejligt nærvær! Kom afsted ud i det fri og vær sammen med familien eller vennerne på en anden måde, end du er derhjemme. Vil du gerne opleve dette, er et telt fra Bilka.dk noget, som du skal have med på næste udendørstur – se vores udvalg af familietelte online.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Hold ferie med et familietelt

Ferie bliver holdt på rigtig mange måder. Nogle nyder at booke et luksussommerhus med pool på Vestkysten, mens andre mere er til charterrejser sydpå, hotelophold i en storby eller camping- og telttur i naturen. Og hører du til sidstnævnte kategori, er et familietelt et oplagt sovemulighed.

Familietelte kan fås i mange størrelser. Når du vælger telt, er det derfor godt at overveje, hvor mange der skal overnatte i det. Selvom det er hyggeligt at komme hinanden ved på en telttur, er det nu også bare meget rart, at pladsen ikke er for trang, så I ligger oven i hinanden. Er hele banden afsted, er et familietelt til 6 personer godt, mens et familietelt til 4 personer er ideelt, hvis flokken er lidt mindre.

Campér med et familietelt til 6 personer

Hverdagens trummerum kommer på afstand, når du sover ude under en teltdug. Overnatningerne i et stort familietelt er hyggelige, og er du afsted sammen en god håndfuld, er et familietelt til 6 personer ideelt. Placér liggeunderlagene eller luftmadrasserne ved siden af hinanden i sovekabinerne, mens du kan få plads til campingmøblerne i opholdsrummet.

Mange af teltene på Bilka.dk har et større opholdsrum, hvor måltiderne kan spises, hvis du da ellers ikke gør det i morgen- og aftensolen. Regner det, kan du sidde i ly af vejret i opholdsrummet og kigge ud gennem teltets vinduer på den omkringliggende natur.

Familietelt til 4 personer

Vil du ikke have et stort familietelt, er et familietelt beregnet til 4 personer bedre. Telte i denne størrelse har knap så store opholdsrum, men er vejret godt, vil du garanteret alligevel opholde dig udenfor meget af tiden. Måske smider du dig i en liggestol. Måske er du familiens grillmester og tænder op i grillen. Eller måske leger du sammen med børnene på græsplænen.

Uanset teltets størrelse er det bare en god idé at vide, hvor i den danske natur du må campere og opsætte dit telt og overnatte i det fri. Læs reglerne, og bliv klar til næste telttur. Glæd dig!