Konfirmation

Idéer til konfirmationen

FAQ konfirmation

 

En konfirmation er blandt de allerstørste begivenheder i familien. Det er derfor ikke uden grund, at konfirmationen er en af de fester, der bliver planlagt i detaljer lang tid i forvejen. For når et ungt menneske bliver konfirmeret og træder ind i 'de voksnes rækker', skal det fejres med manér.

 

Idéer og inspiration til konfirmation

Pynt op til konfirmationsfesten

Det flotte bord er en stor del af konfirmationsfesten, når konfirmanden skal fejres med sange, taler og god mad. 

På Bilka.dk finder du et kæmpe udvalg af lys, servietter, tallerkener og alt muligt andet pynt, så du kan dække bordet, lige som konfirmanden gerne vil have det.
 

Pynt til konfirmation

 

Skabeloner til konfirmations invitationer

 

 

Design selv: Fotobog og invitationer til konfirmationen

Design dine egne personlige invitationer til konfirmationen eller bestil en flot fotobog med skønne minder, historier og øjeblikke fra festen. Klik på banneret for at designe dine invitationer og fotobog. 

 

Mad og drinks til konfirmationen

Der er mange, der vælger at få alt, eller noget, af maden leveret. Det gør planlægningen lidt nemmere. Det er altid oplagt med en buffet til konfirmationen, og du finder blandt andet buffet, tapas og festmenuer hos Bilkamadudafhuset.dk. 

Hvis du bestiller mad udefra, kan det stadig være fint at have lidt snacks klar til inden maden serveres. Du vælge at lave lidt små velkomst-hapsere, for eksempel canapéer, som du får opskriften på nedenfor. 

 

Vin til konfirmation

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken vin man skal servere til konfirmationen. Vinanmelder Mikkel Nielsen giver i videoen nedenfor sine tre bud på gode festvine, der kan serveres til bl.a. konfirmationen.