Pop up telte

Med et pop-up telt bliver det ikke nemmere. Teltene er lavet således at man blot skal åbne telt-tasken og så folder teltet sig ud. De kommer i flotte mønstre, og det bliver ikke nemmere at slå et telt op end med et pop-up.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Pop up telt – nemt, hurtigt og ubesværet

Vil du undgå bøvlet med teltpløkker, stænger og besværlig opsætning, når du skal sove i telt? Så er en model i en pop up-udgave formentlig lige sagen. Et pop up-telt kan, som det fremgår af navnet, opstilles som et "pop up " (dvs. rejser sig uden din medvirkning) og uden brug af stænger mv. Når teltet har foldet sig ud, kan du med barduner, som du sætter i jorden på teltets ønskede beliggenhed, sikre, at teltet ikke flytter sig pga. vind og vejr. Pop up-teltene udmærker sig desuden ved en relativt lav vægt, der gør dem nemme at transportere. Det er sig selv en fordel, når du på fx gåben eller den tohjulede skal ud på længere ture, hvor overnatning i det fri indgår.

  • Hurtig og nem opstilling af teltet
  • Fås i mange forskellige størrelser
  • Nemme at transportere

Den smarte telttype kan købes i mange forskellige størrelser – også store – og her på siden kan du finde et bredt udvalg. Bestil den hjem fra Bilka.dk allerede i dag.

Vælg det rigtige telt

Hvilket pop up telt du skal vælge, er først og fremmest et spørgsmål om at finde den rigtige størrelse. Hvilken det er, afgøres naturligvis af, hvor mange I er, der skal bruge det. Der findes heldigvis ikke kun pop up-telte til 1 person – men derimod telte, der har plads til 4 personer. Hermed behøver I ikke hvert jeres telt, men kan sove sammen i ét telt, når I er mange, der skal afsted sammen. Pop up-teltet er, i modsætning til, hvad man måske skulle tro, lige let at sætte op uanset størrelsen.

Køb dit nye pop up-telt online i dag

Find det pop up telt, der passer bedst til dine præferencer her på siden. Så kan du, familien og vennerne hurtigt blive klar til teltturene! Hvis du i stedet er mere til den traditionelle telttype med både stænger, teltpløkker og barduner, finder du det naturligvis også på Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af forskellige kvalitetstelte i alle de gængse og populære telttyper. Det gælder bl.a. kuppeltelte, tunneltelte og tipitelte. Find alt det, du søger, på Bilka.dk – dit Hypermarked, der er mere end bare en butik. Vi står nemlig for oplevelser – både de indendørs og udendørs – til hele familien!