Tipitelte

Tipien er rummelig, stabil og let i vægt. Teltet er konstrueret i ét lag, og har ét samlet rum. Øverst i teltet er der en åbning, der fungerer som ventilation. Vi har samlet nogle tipier herunder, der rummer helt op til otte personer.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Tipitelte - Flotte telte, som skiller sig ud

Tipitelte er smarte telte, formede som originale tipier. I stedet for åben i toppen til røg fra bålet, som de originale tipier, har disse tipier ekstra ventilation i spidsen. Dette er IKKE beregnet til bål inde i teltet. Tipiteltene skiller sig ud på campingpladsen eller teltpladsen, så du er sikker på at kunne finde dit telt, hvor du er gået fra det.

 

Husk udstyret til din tur i tipitelt

Når du tager på telttur i dit tipitelt, er det vigtigt, at du har det rette udstyr med. For eksempel bør du medbrinde en luftmadras eller liggeunderlag. Vær dog opmærksom på, at tipitelte har en stang ned midt i teltet. Så vælg ikke en luftmadras, som fylder hele bunden. Husk også en god sovepose, så du ikke fryser om natten.

Derudover er campingmøbler altid en god idé på telttur, så I kan komme ud og sidde uden at skulle sidde på jorden, eller spise med maden i skødet. Maden kan du passende medbring i en køletaske, så det kan holde sig længere.