Tunneltelte

Er du på jagt efter et nyt telt, men er i tvivl, om hvad du skal vælge? Vi kan anbefale et tunneltelt. Her får du et rummeligt og praktisk telt, der egner sig godt til et par overnatninger i det fri. Bestil dit tunneltelt på Bilka.dk nemt og bekvemt.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Nyd godt af fordelene ved et tunneltelt 

Søger du et telt, der er aflangt og rummeligt, er et kuppeltelt det ideelle valg. Et tunneltelt er kendetegnet ved 2-3 parallelle buer, som holder teltet oppe. Med denne konstruktion får du et vindstabilt og yderst rummeligt telt. Samtidig er et tunneltelt meget robust og let at slå op på grund af dens simple konstruktionsform. Nyd disse fordele, når du har købt dit nye tunneltelt. 

Find den rigtige størrelse på dit nye tunneltelt

Et tunneltelt fra Bilka.dk fås i en række forskellige størrelser, så du nemt finder det helt rigtige telt til din tur. Det er nemlig vigtigt, at du finder det rette telt til jeres tur, så der er god plads til jeres ejendele og så videre. Du finder blandt andet vores tunneltelte i følgende størrelser:

  • Til to personer 

  • Til tre personer 

  • Til fem personer

Afhængigt af, hvor mange du skal afsted på telttur med, kan du nemt finde favoritten på Bilka.dk, der matcher jeres behov og krav. Med et tunneltelt får du altså et rigtig godt telt for dine penge.

Bestil dit nye tunneltelt på Bilka.dk i dag

Er du blevet fristet til at tage et smut på telttur, eller er turen planlagt, og du mangler bare teltet som det sidste? Så er du landet det rette sted. Du kan nemt og hurtigt bestille dit nye tunneltelt på Bilka.dk. Mangler du andet til din telttur, finder du det hele på Bilka.dk. 

Er du på udkig efter en anden type telt såsom et kuppeltelt eller lufttelt, har vi også et godt udvalg. Vi har også alt tilbehør, som du skal bruge.