Lufttelte

Kært barn har mange navne, og det samme har det oppustelige telt. Nogen kalder det et oppusteligt telt, andre et air telt, men her på Bilka.dk, kalder vi det et lufttelt. Navnet stammer fra stængerne, der består af luft, og dermed løfter og slår teltet op på kort tid.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Slå nemt dit nye lufttelt op

Hvis du ikke vil bruge lang tid på at slå dit telt op eller bakse for meget med det, er et lufttelt lige sagen for dig. På rekordtid har du slået dit lufttelt op, da der bare skal luft i stængerne. Så er du klar til eventyr og overnatning i det fri. Det, synes vi, er super smart og yderst praktisk. Find dit funktionelle og smarte lufttelt på Bilka.dk. 

Vælg mellem forskellige oppustelige telte

I vores udvalg af lufttelte på Bilka.dk finder du forskellige typer af telte. På den måde finder du nemt dét telt, der matcher dine behov på teltturen. Vi har følgende typer af lufttelte:

  • Lufttelt til tre personer
  • Lufttelt til fire personer 
  • Lufttelt til fem personer

 

Afhængigt af, om du skal bruge dit lufttelt på telttur eller til campingvognen, kan du finde det hos Bilka.dk. Her vil du også opleve forskellige prisklasser, så du kan overholde dit budget, og stadig få meget værdi for dine penge. 

 

Shop lufttelte på Bilka.dk i dag

Så foretrækker du den nemme og hurtige løsning, når du skal på telt- eller campingtur, er luftteltet det ideelle valg. På Bilka.dk kan du finde din favorit blandt vores udvalg og smide det i kurven. Vi sørger for de skarpe priser, som du kender fra dit hypermarked.

Er du på udkig efter en anden type telt, mangler du tilbehør eller plejemidler til dit nye telt, skal du tage et kig i vores store sortiment. Her finder du alt, hvad du skal bruge til din telt- eller campingtur og mere til. Køb nemt og hurtigt dit lufttelt på Bilka.dk i dag.