Køkkenrulleholder

Den er praktisk og uundværlig i køkkenet – køkkenrullen. Den bliver brugt til lidt af hvert, og du ka’ få en lettere brug, hvis du lader en køkkenrulleholder omkranse papirrullen. På Bilka.dk har vi en række smarte og funktionelle køkkenrulleholdere, som kan forene det æstetiske med det praktiske. 

Hvad skal jeg bruge en køkkenrulleholder til? 

En holder til køkkenrullen er en af hjemmets noget underspillede stykker inventar, men den er usædvanlig smart og brugbar i hverdagen. Du bruger givetvis køkkenrulle til alt muligt mellem himmel og jord – lige fra vandspild på køkkenbordet til små uheld på spisebordet og som personlig serviet. Du har den måske blot stående på bordet og river stykker af, når du har brug for det, men med en køkkenrulleholder kan du gøre det praktiske langt lettere. 

En holder til køkkenrulle kommer i flere designs, men alle gør de det lidt lettere for dig at få tørret op i en fart. Du kan for eksempel få den lukkede version, der holder helt fast på rullen. Her bliver der holdt godt styr på den, så du undgår flagrende stykker. Du kan også vælge den mere åbne holder, som blot består af en stang og en bund, som gør det nemmere at dreje rullen rundt. Alternativt kan du overveje en servietholder, hvis du i højere grad bruger servietter. I korte træk kan du derfor få: 

  • Omkransende køkkenrulleholder med lukkefunktion 
  • Åben stang-køkkenrulleholder 
  • Servietholder 

 

Køb din køkkenrulleholder på Bilka.dk 

Når du nu alligevel er på udkig efter mindre tilbehør til køkkenet, står du måske også og mangler andre småting? Det kan for eksempel være andre af de mere anonyme køkkenelementer såsom bordskånere eller skærebrætter, vi som dit hypermarked selvfølgelig er leverandør af.  

På Bilka.dk har vi køkkenrulleholdere og øvrigt køkkentilbehør til enhver smag, hvad angår pris, design og materiale, og vi går meget op i, at du kan få lige det, du står og mangler hos os. Det er essensen af vores hypermarked-profil, hvor vi kombinerer supermarkedet med stormagasinet. Vi glæder os til at gå på opdagelse sammen med dig og give dig en oplevelse, der rækker ud over det sædvanlige.