Drikkeglas

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af vand- og drikkeglas til alle anledninger. Vi har alt fra smukke vandglas til festlige champagneglas, så du kan finde lige den type drikkeglas, du er på udkig efter. Klik rundt på siden og find glas, der passer ind hjemme hos dig.

Præsentér et smukt dækket bord med de rette drikkeglas 

Drikkeglas udgør en essentiel del af din borddækning. Lige meget om du skal have suppe, sushi, sovs og kartofler eller noget helt fjerde, så skal der nemlig oftests glas på bordet, så du og dine gæste kan få alt fra vand til vin og bobler. Derfor kan du med fordel bruge drikkeglas aktivt i din borddækning og præsentation af måltidet. 

Du kan overveje, om dine glas skal matche dine tallerkener, så du præsenterer et samlet sæt og tema, eller om drikkeglassene skal være med farvet glas - eventuelt med forskellige farver så dine gæste altid kan lokalisere glasset. Du kan også vælge mere neutrale og klassiske vandglas, så det ikke er dem, der løber med opmærksomheden, men i stedet for eksempel den flotte buket blomster, du har placeret i midten. Der er mange muligheder, og du skal derfor overveje hvilket udtryk, du gerne vil præsentere.  

Sådan vælger du dine drikkeglas 

Når du skal finde vandglas og andre drikkeglas, skal du overveje, hvad de skal bruges til. Leder du for eksempel efter vinglas eller vandglas? Og skal de kunne holde varme drikke eller kolde drikke? Det har alt sammen betydning for, hvilke drikkeglas du skal vælge. 

Når du har besluttet, hvilken funktion dine glas skal have, kan du også overveje, hvordan de skal se ud. Skal dine vandglas eksempelvis passe til den vandkaraflel, du allerede har? Så foreslår vi samme serie. Er du til klassisk design med for eksempel krystalglas? Kan du går efter de stilfulde vandglas. Er du omvendt mere til sjove og anderledes drikkeglas, kan du overveje, om du vil have glas fra forskellige serie i stedet for samme serie. Her vil dine glas ikke matche direkte, men de vil spille sammen i for eksempel farver eller detaljer.