Kagelys

Uanset om du er voksen eller barn, så er der noget magisk over at puste kagelys ud. Derfor er der altid en god grund til at sætte lys i din kage - lige meget om det er en fødselsdagskage eller ej. På Bilka.dk kan du heldigvis opleve mange forskellige kagelys til enhver anledning.

Gør kagen endnu flottere med lagkagelys 

Velsmagende kager går du aldrig galt i byen med. Fra den helt store fejring til en stille og rolig eftermiddag - en kage passer altid ind. Og lige meget om du vil forkæle en fødselar eller glæde andre på din egen fødselsdag, så bliver en kage altid taget godt imod.

Men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af kagen? Du kan naturligvis gøre den rigtig fin med noget flot kagepynt. Lidt levende lys kan dog være med til at løfte stemningen yderligere. Uanset om du pynter med de helt traditionelle og simple lys, eller om du kaster dig ud i de mere kreative og sjove lys, så bliver kagen altså lidt flottere. 

Find kagepynt og inspiration til resten af borddækningen blandt det brede sortiment på Bilka.dk. Med Danmarks største vareudvalg har vi noget til enhver smag. Tag derfor pynten til nye højder med kagelys.

Lav drømmekagen til fødselsdagsfesten

Simple lys eller lys formet som tal - begge pryder toppen af en lækker lagkage. Find de helt rette lagkagelys til fødselsdagsfesten på Bilka.dk. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du pynter en kage.

Vil du glæde fødselsdagsbarnet endnu mere? Så gå på opdagelse i vores store sortiment af festartikler og find dekorationer til din næste fødselsdagsfejring hos os. Hold dig ikke tilbage, du får nemlig ubegrænset returret på Bilka.dk. Det er både smart og nemt for dig.