Dækkeservietter

Slip for besværet fra irriterende pletter på bordet med dækkeservietter i moderne designs. Hos Bilka.dk ka’ du få en smart dækkeserviet, der hjælper med at skåne dit spisebord, samtidig med at borddækningen bliver endnu pænere. Se hele vores udvalg af dækkeservietter her på siden.

Pynt dit spisebord med en smart dækkeserviet

Med en dækkeserviet får du en flot kombination af funktionalitet og design. Pryd dit spisebord med moderne og elegante farver med en dækkeserviet, der bidrager til din boligindretning og til bevaringen af et pænt og rent bord. Hos Bilka.dk har vi samlet et skarpt udvalg af dækkeservietter til dig, der kan være et vigtigt element i den betagende borddækning. Du ka’ blandt andet vælge:

  • Dækkeservietter i læderlook
  • Farverige dækkeservietter
  • Stilrene dækkeservietter

Dækkeservietter er det ekstra sikkerhedsnet, hvis maden eller drikkevarerne har svært ved at holde sig inden for de givne rammer fra tallerken og glas. Med en dækkeserviet, der har plads til det hele, kan du nemmere lade dit spisebord slippe for diverse aftryk, der for flere kan være et naturligt resultat af en hyggelig familiemiddag - og eventuel rengøring kan du klare med en fugtig klud. 

Dækkeservietter og borddækning til ethvert hjem

Leder du efter inspiration til hvordan du kan dække bordet på en fantastisk manér? Måske kan det være at du ikke helt ved hvilken farve, der er den rette for dig? Er dit hjem for eksempel indrettet efter et typisk nordisk inspireret forbillede, kan det måske være en fordel med en lidt farverig dækkeserviet, der bryder med de hvide og neutrale tema, uden at dominere rummet. 

Skal du pynte op til et bestemt tema, eller vil du ikke lade nogle spots på bordet forblive sårbare over for spildt mad og drikke? Hos Bilka.dk fører vi et stort udvalg af duge i alsidige designs. Uanset om du vil skabe den rette stemning til jul, fødselsdag eller din daglige middag med familien, ka’ du finde den rette dug til dit behov. 

Hos os finder du alt inden for boligindretning og borddækning til stærke priser. Bestil online på Bilka.dk - Dit hypermarked.