Duge

Hvad end du er på udkig efter damask luksus dug, smarte eller praktiske duge til borddækning, så finder du her et stort og spændende sortiment. Vores udvalg afspejler årstiderne og de seneste trends, men du kan også finde de klassiske og tidløse duge her hos Bilka.dk. 

Skab den rette middagsstemning med en skøn dug

En pæn dug er et oplagt udgangspunkt for en indbydende borddækning og kan bidrage til at skabe den rette stemning omkring middagsbordet. Skal du for eksempel pynte op til jule, fest eller fødselsdag, er den rette dug med til at understøtte aftenens tema. Du kan selvfølgelig også benytte en dug til hverdag, der kan bidrage til den ønskede stil til boligindretning. Her på siden kan du blandt andet finde duge som:  

  • Damaskduge
  • Jaquardduge
  • Voksduge
  • Velourduge

Ja, vi har en sikkert den rette dug til din borddækning - Uanset om du foretrækker en mønstret grå dug eller en livlig rød farve. Består familien af mindre børn og vil du gerne beskytte dit bord, er en voksdug det oplagte alternativ, der gør rengøringen af bordet lidt nemmere. De fleste af vores andre duge har også anti stain coating, der kan klare pletter fra blandt andet kaffekoppen og vinglasset. 

Bilka.dk - Stort sortiment af duge og borddækning

Vi har så sandelig duge for enhver smag og ethvert bord. Slå dig løs og bliv betaget af alle de praktiske og lækre duge. Kun din fantasi sætter grænser for borddækningen. Du finder desuden et varieret udvalg med flere forskellige mål. Vi har blandt andet duge i størrelser som:

  • 140 x 220 cm
  • 140 x 320 cm
  • 150 x 300 cm
  • Og andre unikke mål

Hos Bilka.dk finder du mange inspirerende muligheder for en flot borddækning til hverdag og fejringer. Leder du efter andre smarte måder at gøre dit bord ekstra præsentabelt på, har vi også et flot udvalg af dækkeservietter. Ligesom med en dug, kan vores dækkeservietter hjælpe med at skåne bordet og give indretningen af din spisestue et ekstra pift med moderne farver og mønstre.

Find din nye dug online på Bilka.dk. Stort udvalg - stærke priser.