Trådløse højtalere

Med trådløse højtalere kan du tage musikken med dig. Se vores udvalg af fede trådløs højtalere her på siden, så du altid er klar til at skabe den rigtigr stemning - uanset om du er på stranden, i parken eller nyder solen på altanen. Find den højtaler der passer til dit behov.

Tag musikken med dig

Du kan nemt og bekvemt tage din musik med dig, med en trådløs højtaler. Her slipper du nemlig for at skulle sikre dig, at der er adgang til et strømstik. Bare sørg for at lade højtalerens batterier op - så er du altid klar til at skabe den helt rigtige stemning.

Vi har trådløs højtalere i forskellige størrelser og designs, så du kan finde den der passer bedst til dine behov. Hvis du gerne vil sætte den fedeste tune på mens du er i bad, skal du dog være opmærksom på, hvor modstandsdygtig den er over for fugt og eventuelle vandstænk, så højtaleren kan tåle at blive brugt på badeværelset. Hvis du gerne vil have en nem trådløs højtaler, som du kan have med i parken, så anbefaler vi at du kigger efter de forskellige størrelser.

 

Trådløs højtaler til hjemmet og på turen

Trådløse højtalere er enormt smarte, fordi du som bruger slipper for kabler og ledninger til opladning. Nogle af vores modeller kan du koble direkte til dit wifi i hjemmet. Disse kan ofte også serieforbindes, så du kan styre musik og radio i hele huset, direkte fra din mobil eller tablet.

Med en transportabel bluetooth højtaler, kan du nemt tage musikken med dig. Med bluetooth slipper du nemlig for at bruge en ledning fra telefonen til højtaleren. Du parrer bare de to enheder og så er du klar til at sætte musik på. Det er simpelt og hurtigt.

 

Køb dine trådløse højtalere hos Bilka

Hos Bilka finder du et redt udvalg af højtalere, lyd og hifi. Vi forhandler modeller fra mange forskellige brands, så du kan finde den der passer bedst til dit behov og dit budget. Uanset om du er på udkig efter en trådløs højtaler, en bluetooth højtaler eller en transportabel højtaler, så finder du vores sortiment lige her på siden. Ved du allerede hvilken model du skal have fat i, så bestil den hjem allerede i dag eller besøg vores varehuse, så du kan se de mange fede modeller.