Samsung TV

Her finder du et bredt udvalg af smart TV fra Samsung. Samsung er en af de førende producenter indenfor TV-teknologi, og med en fladskærm fra Samsung får du flotte billeder og fantastisk lyd. Find et smart TV, der passer ind i netop dit hjem og til dine behov.

Med et TV fra Samsung får du fantastisk lyd og den nyeste TV-teknologi. Samsung byder på stilrent design og et smart-TV, som fremhæver alle detaljerne. Samsung TV fanger alle detaljerne i billedet og gengiver 100% farvevolumen*, så du kan opleve din yndlingsfilm, sådan som filmproducenten havde tænkt sig det. Og med smarte kabelløsninger og en stilren fjernbetjening passer dit TV nemt ind i indretningen.

Samsung 4K TV – Flere detaljer for en større oplevelse

Samsung har de seneste år vundet frem på markedet for fladskærme og leverer i dag rigtig mange af de TV, der bliver solgt. Samsung går forrest, når det kommer til udviklingen af fladskærme og næsten uanset hvilke krav, du måtte have til din nye skærm, så har Samsung et TV, som kan opfylde dem. Samsung leverer flotte billeder på din skærm med 4K opløsning – og det er uanset, om du vælger en QLED, Premium UHD eller UHD model. Med Samsung's 2018 QLED modeller tilbyder Samsung tilmed en 10 års skærmfastbrændingsgaranti. Takket være Quantum dot-teknologien behøver du ikke bekymre dig om fastbrændingsskader.

Med et Samsung Smart TV kan du tilgå mange forskellige apps og populære streamingtjenester som eksempelvis Netflix, Viaplay og HBO. Du vil også kunne finde gaming-appen Steam Link, så du kan spille på den store TV-skærm uden en separat Steam Link-boks. Samsung's QLED TV er tilmed en favorit, når det kommer til at spille Xbox One X. Samsung tager gaming til næste niveau.

Hvilket Samsung TV skal jeg vælge?

Du vil gerne have et nyt, lækkert TV med ægte UHD-opløsning og HDR men er du i tvivl om, hvilket TV du skal vælge? Tidens trends indenfor TV går mod større og større skærme. Her på siden har vi et bredt udvalg af Samsung TV, hvor du bl.a. kan vælge imellem de mindre modeller på 40 " og op til de store skærme på 82 ". Er et 40 " for småt og 82 " for stort, kan du naturligvis også finde størrelser derimellem.

Find det perfekte TV fra Samsung på Bilka.dk og bestil det online i dag!