Apple TV

Med Apple TV får du en smag på fremtidens fjernsyn. Her kan du afspille videoer, musik og fremvise billeder som aldrig før. Med de smarte apps, gør Apple TV det nemt og let for dig at navigere i et univers af Apple lyde, videoer og billeder. Køb dit nye Apple TV på Bilka.dk og få den bedste underholdning samlet ét sted. Vi giver dig en nem og sikker levering og tilbyder gratis levering ved køb for mere end 1000kr.

Apple TV+ er inkluderet i 3 måneder, når du køber en Apple-enhed


Apple TV+ er inkluderet i tre måneder, når du køber en Apple-enhed. Se originale serier og film i Apple TV-appen.
 
*DKK39,00/måned efter den gratis prøveperiode. Ét abonnement pr. gruppe med Familiedeling.
Tilbuddet gælder i 3 måneder efter aktivering af den kvalificerede enhed. Abonnementet fornys automatisk, indtil det opsiges. Begrænsninger og andre vilkår er gældende.

 

Abonnementstilbud på Apple TV+

Få tre måneders abonnement på Apple TV+, når du køber en kvalificeret Apple-enhed.

Få Apple TV+ i tre måneder, når du køber en kvalificeret Apple-enhed – og se eksklusivt indhold fra de mest kreative navne i TV og film. Aktivér dit gratis abonnement på Apple TV+ i Apple TV-appen.
 

Sådan aktiverer du dit gratis abonnement på Apple TV+:

 1. Tænd for din nye iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit nye Apple TV, og log ind med dit Apple-id.
   
 2. Åbn Apple TV-appen. Sørg for, at din kvalificerede enhed er opdateret med den nyeste version af iOS, iPadOS, tvOS eller macOS.
   
 3. Tilbuddet bør komme frem, så snart du åbner Apple TV-appen. Hvis det ikke er tilfældet, skal du scrolle ned i “Se nu”, indtil du ser tilbuddet om 3 måneders gratis abonnement, som du skal trykke på.
   
 4. Du bliver muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til dit Apple-id, bekræfte dine faktureringsoplysninger eller tilføje en gyldig betalingsmetode.
   

Spørgsmål og svar

Hvilke enheder kommer med 3 måneders gratis abonnement på Apple TV+?

 • Alle iPhone-, iPad-, iPod touch-, Apple TV- og Mac-modeller, der kan køre de nyeste versioner af iOS, iPadOS, tvOS eller macOS, og som er købt efter den 10. september 2019, er kvalificerede. Både nye og ældre (nyistandsatte) modeller er kvalificerede, inklusive enheder fra iPhone Upgrade-ordningen.
   

Hvor kan jeg se Apple TV+?

 • Apple TV+ er tilgængeligt i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV og Mac samt på udvalgte Smart TV-modeller og enheder til streaming. Du kan også se det på tv.apple.com. Læs mere om Apple TV+.
   

Hvad er inkluderet i Apple TV+?

 • Med Apple TV+ kan du streame alle de nye, originale Apple TV-serier og -film i Apple TV-appen – helt uden reklamer og on-demand. På iPhone, iPad og Mac kan du tilmed downloade afsnit og film, så du kan se dem offline. Dit abonnement på Apple TV+ giver dig og op til fem andre familiemedlemmer adgang takket være iCloud-familiedeling.
   

Tilbuddets vilkår og betingelser

Kun ét tilbud pr. familie. Du kan dele dit gratis abonnement på Apple TV+ med op til fem andre familiemedlemmer via Familiedeling.

Tilbuddet skal aktiveres i Apple TV-appen inden for tre måneder efter, du har taget din nye enhed i brug. For at kunne se tilbuddet skal du logge ind med dit Apple-id på din nye enhed.

Når du aktiverer tilbuddet, forpligter du dig til at betale en månedlig abonnementspris på DKK39,00/måned., som træder i kraft efter den gratis prøveperiode. Abonnementet fornys automatisk, indtil det opsiges. Du kan til hver en tid opsige abonnementet i Indstillinger – mindst én dag før datoen for den næste fornyelse. Hvis du opsiger abonnementet inden udløbet af den gratis prøveperiode, mister du og dine familiemedlemmer øjeblikkeligt jeres adgang til Apple TV+ og den resterende del af jeres gratis prøveperiode. Prøveperioden kan ikke reaktiveres.

Udforsk Apple TV

Du bruger sikkert allerede apps til at se film, serier, sport og meget mere. Med Apple TV kan det blive en endnu bedre oplevelse. Takket være App Store på Apple TV kan du spille store og spændende spil direkte på din store skærm. Du kan også finde apps, der forvandler din stue til et fitnesslokale, et klasseværelse eller et rent paradis for shopping. Og med de nyeste tvOS-funktioner og Apple TV Remote med Touch, så har det faktisk aldrig været bedre at være TV.

Apple TV – fremtidens fjernsyn og streamingtjeneste

Fornyer du din fjernsynsløsning med et Apple TV, får du fri adgang til alle dine billeder, film og musik. Apple TV’ets smarte apps ændrer måden, vi ser fjernsyn på – forvandl din stue til et fitnesscenter eller ferieparadis, og naviger nemt rundt i alt fra dine yndlingsfilm til computerspil.

Køber du dit Apple TV på Bilka.dk får du blandt andet:

 • Alt-i-en løsning: Al underholdning samlet ét sted
 • Fantastisk samarbejde mellem dit Apple TV og andre Apple-produkter.
 • Streamingtjeneste for hele familien

Fjernsynets fremtid er apps – saml familiens underholdning ét sted. Gå på opdagelse i Apple TV’ets App Store og download dine yndlingspil, film og musik til din store skærm.

Er du allerede bekendt i Apple universet, kan du let hoppe fra et device til et andet. Del og se alt dit indhold fra din iPhone eller iPad på dit fjernsyn. Logger du ind med dit Apple ID på dit Apple TV, har du fri adgang til alle dine billeder, musik og film. Det har aldrig været nemmere at se kvalitetsfjernsyn!

Hvilket Apple TV skal jeg købe?

Apples seneste Apple TV – 4. generation, kommer med et hav af nye features. Forskelligt fra tidligere modeller har du nu direkte adgang til App Store fra dit Apple TV, hvilket giver dig mulighed for at samle al din underholdning – heriblandt spil og musik, på én streamingtjeneste. Helt nyt er det også, at du nu kan downloade og gemme apps, film og billeder direkte på dit Apple TV.

Apple TV’ets pris afhænger af streamingtjenestens lagringsplads og billedkvalitet. Vælg mellem 32 eller 64 GB alt afhængig af dine og din families behov.

Ønsker du at se dine yndlingsfilm med fantastiske, naturtro detaljer, anbefaler vi desuden, at du køber et Apple TV 4K. For de ekstra penge får du en imponerende billedkvalitet i 4K High Dynamic Range.

 

Bestil dit nye Apple TV på Bilka.dk

Har du besluttet dig for at investere i et Apple TV, finder du det til den rigtige pris hos os på Bilka.dk. Vi står klar til at rådgive, skulle du have nogle spørgsmål forinden eller efter købet af dit smarte Apple TV.

Køb dit ønskede Apple TV online og få det leveret til din butik eller bopæl inden for få dage. Vi har alt, hvad du skal bruge!