Apple TV

Med Apple TV får du en smag på fremtidens fjernsyn. Her kan du afspille videoer, musik og fremvise billeder som aldrig før. Med de smarte apps, gør Apple TV det nemt og let for dig at navigere i et univers af Apple lyde, videoer og billeder. Køb dit nye Apple TV 4K på Bilka.dk og få den bedste underholdning samlet ét sted.

Udforsk Apple TV

Du bruger sikkert allerede apps til at se film, serier, sport og meget mere. Med Apple TV kan det blive en endnu bedre oplevelse. Takket være App Store på Apple TV kan du spille store og spændende spil direkte på din store skærm. Du kan også finde apps, der forvandler din stue til et fitnesslokale, et klasseværelse eller et rent paradis for shopping. Og med de nyeste tvOS-funktioner og Apple TV Remote med Touch, så har det faktisk aldrig været bedre at være TV.

Apple TV – fremtidens fjernsyn og streamingtjeneste

Fornyer du din fjernsynsløsning med et Apple TV, får du fri adgang til alle dine billeder, film og musik. Apple TV’ets smarte apps ændrer måden, vi ser fjernsyn på – forvandl din stue til et fitnesscenter eller ferieparadis, og naviger nemt rundt i alt fra dine yndlingsfilm til computerspil.

Køber du dit Apple TV på Bilka.dk får du blandt andet:

  • Alt-i-en løsning: Al underholdning samlet ét sted

  • Fantastisk samarbejde mellem dit Apple TV og andre Apple-produkter.

  • Streamingtjeneste for hele familien

Fjernsynets fremtid er apps – saml familiens underholdning ét sted. Gå på opdagelse i Apple TV’ets App Store og download dine yndlingspil, film og musik til din store skærm.

Er du allerede bekendt i Apple universet, kan du let hoppe fra et device til et andet. Del og se alt dit indhold fra din iPhone eller iPad på dit fjernsyn. Logger du ind med dit Apple ID på dit Apple TV, har du fri adgang til alle dine billeder, musik og film. Det har aldrig været nemmere at se kvalitetsfjernsyn!

 

Hvilket Apple TV skal jeg købe?

Apples seneste Apple TV – 4. generation, kommer med et hav af nye features. Forskelligt fra tidligere modeller har du nu direkte adgang til App Store fra dit Apple TV, hvilket giver dig mulighed for at samle al din underholdning – heriblandt spil og musik, på én streamingtjeneste. Helt nyt er det også, at du nu kan downloade og gemme apps, film og billeder direkte på dit Apple TV.

Apple TV’ets pris afhænger af streamingtjenestens lagringsplads og billedkvalitet. Vælg mellem 32 eller 64 GB alt afhængig af dine og din families behov.

Ønsker du at se dine yndlingsfilm med fantastiske, naturtro detaljer, anbefaler vi desuden, at du køber et Apple TV 4K. For de ekstra penge får du en imponerende billedkvalitet i 4K High Dynamic Range.

 

Bestil dit nye Apple TV på Bilka.dk

Har du besluttet dig for at investere i et Apple TV, finder du det til den rigtige pris hos os på Bilka.dk. Vi står klar til at rådgive, skulle du have nogle spørgsmål forinden eller efter købet af dit smarte Apple TV. Køb dit ønskede Apple TV online og få det leveret til din butik eller bopæl inden for få dage. Vi har alt, hvad du skal bruge!  Vi giver dig en nem og sikker levering.