Karaoke-anlæg til fest og sang

Tilslut et karaoke-anlæg og sæt gang i festen. Voksne som børn har det sjovt med sanganlæg, og vælger du en transportabel model, kan du nemt tage anlægget med til næste fest. Brug trådløse mikrofoner og Bluetooth afspilning for den fleksible løsning. Se udvalget herunder på Bilka.dk.

En evig fest med sanganlæg

Intet er sjovere end at udfordre sin indre sangstjerne og få publikum med på en fællessang. Et karaoke-anlæg er festligt for både voksne og børn og kan bruges igen og igen.

  • Sætter gang i enhver fest
  • Kan bruges af alle aldre
  • Skaber en fælles aktivitet

Et karaokeanlæg kan glæde alle generationer og sætte gang i enhver festlig anledning. Det er en aktivitet, der samler – både familie, venner og kollegaer.

Hvilket karaoke-anlæg skal du vælge?

De forskellige typer karaokeanlæg har alle hver deres fordele i forhold til, hvad du ønsker at bruge det til. Tænk over, hvornår og hvordan du kommer til at bruge dit sanganlæg, inden du vælger.

  • Stationært – Planlægger du at skabe et særligt område til karaoke, kan du vælge et stationært anlæg. Bestående af 2 højtalere, 2 mikrofoner og en forstærker kan du hurtigt komme i gang med sangen blot ved at starte anlægget. Du kan afspille musikken via USB, Bluetooth eller lydkabler.
  • Transportabelt – Til at have med på farten til forskellige fester er de transportable sanganlæg optimale. Med alle enheder samlet i én maskine på hjul med håndtag er du klar til hvilken som helst anledning. Vælger du med indbygget skærm, kan sangstjernen desuden følge med i teksten på skærmen.
  • Trådløst – For at undgå besvær med ledninger kan du vælge et karaoke-anlæg med trådløse mikrofoner. Den fleksible løsning er genial, når der skal synges duetter, og det giver en god undskyldning for en sjov fællessang. Ønsker du at afspille musikken trådløst, kan du desuden vælge et anlæg med Bluetooth-funktion.

Vær sikker på en succes til næste fest – find et godt sanganlæg til karaoke i vores store online udvalg her på Bilka.dk. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.