Karaoke-anlæg

Voksne som børn har det sjovt med karaoke-anlæg, og vælger du en transportabel model, kan du nemt tage anlægget med til din næste fest. Gå på opdagelse i vores store udvalg af karaoke-anlæg her på siden, og sæt gang i festen med en højtaler med mikrofon fra Bilka.dk i dag.

En evig fest med karaoke-anlæg

Intet er sjovere end at udfordre sin indre sangstjerne og få publikum med på en fællessang. Et karaoke-anlæg er festligt for både voksne og børn, og så kan det bruges igen og igen.

Derfor skal du købe et karaoke-anlæg på Bilka.dk:

  • Sætter gang i enhver fest

  • Kan bruges af alle aldre

  • Skaber en fælles aktivitet

En højtaler med mikrofon kan glæde alle generationer og sætte gang i enhver festlig anledning. Det er en aktivitet, der skaber glæde og samler os – både familie, venner og kollegaer.
 

Vælg den rette højtaler med mikrofon

De forskellige typer karaoke-anlæg har alle hver deres fordele i forhold til, hvad du ønsker at bruge det til. Tænk specielt over, hvornår og hvordan du kommer til at bruge din højtaler med mikrofon, inden du vælger.

  • Stationært – Planlægger du at skabe et særligt område til karaoke i hjemmet, kan du vælge et stationært anlæg. Bestående af 2 højtalere, 2 mikrofoner og en forstærker kan du hurtigt komme i gang med sangen blot ved at starte anlægget. Du kan afspille musikken via USB, Bluetooth eller lydkabler.

  • Transportabelt – Til at have med på farten til forskellige fester er vores transportable højtalere med mikrofon optimale. Med alle enheder samlet i én højtaler på hjul med håndtag er du klar til hvilken som helst anledning. Vælger du en model med indbygget skærm, kan sangstjernen desuden følge med i teksten på skærmen.

  • Trådløst – For at undgå besvær med ledninger kan du vælge et karaoke-anlæg med trådløse mikrofoner. Den fleksible løsning er genial, når der skal synges duetter, og det giver en god undskyldning for en sjov fællessang. Ønsker du at afspille musikken trådløst, kan du desuden vælge en højtaler med mikrofon der fungerer med Bluetooth.

Vær sikker på en succes til næste fest – find et godt sanganlæg til karaoke i vores store online udvalg her på Bilka.dk. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.