Stort udvalg af forskellige iPads
Stort udvalg af forskellige iPads

iPads

iPad er en fantastisk multi-touch-oplevelse. Med den i hænderne kan du gøre alle de ting, du holder af, på en hurtigere, enklere og endnu mere spændende måde. Find de nyeste modeller her på siden og køb din nye iPad online i dag.

Se alle produkter

Kategorier

Tilbehør til iPad

Se vores store udvalg af tilbehør til iPad. Find bl.a. opladere, kabler og covers.

Klik på banneret og se iPad tilbehør

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til iPads

iPad - den revolutionerende tablet

iPad blev Apples svar på det hul, som Steve Jobs mente der var imellem iPhone og Laptops, som eksempelvis Macbook Pro. Hans ønske var et mobilt produkt som var bedre til at browse på nettet, bedre til at skrive mails og bedre til at se film og billeder på. Hvorvidt Jobs lykkedes med det, må være op til den enkelte bruger. Det kan dog ikke diskuteres hvorvidt Apple revolutionerede verden og skabte et helt nyt produkt, som ikke kunne sammenlignes med tidligere forsøg på at skabe en lille mobil computer, som f.eks. Netbooks. En Netbook var en lille billig bærbar computer, hvor iPad reelt var et nyt produkt, som for mange mennesker har erstattet en bærbar computer. Tavlecomputeren som idé var måske ikke ny, men iPad gjorde hurtigt tablets til noget, som mange mennesker havde.

iPad 1

Da iPad'en kom på gaden i foråret 2010, var den ikke det første forsøg på en tablet computer, men den var langt mere avanceret og lækker end noget der tidligere havde været. Den var slank med en aluminiums krop og glas på fronten med multi-touch, som gjorde, at man kunne bruge det virtuelle tastatur til at skrive på. iPad'en blev fra starten en stor konkurrent til den bærbare computer. Designet gjorde den mere mobil end en traditionel bærbar computer og med en batterilevetid på over 10 timer, var den en reel trussel mod den traditionelle computer. Den første iPad, efterfølgende kaldet iPad 1, kom som en Wi-Fi model til trådløst netværk og senere med 3G, så man kunne bruge den med simkort og derfor være på nettet overalt. Alt efter behovet for lagring, kunne man købe en 16gb, 32gb eller 64gb version. I dag findes der en masse forskellige modeller, og de kan kendes på et modelnummer. Den første WIFI model kendes som A1219 og den efterfølgende 3G model hed A1337. Begge modeller er i dag udgået.

iPad 2

I marts 2011 kom iPad 2 på gaden i USA. Det skabte igen lange køer foran butikkerne, som f.eks. i deres flagship store i New York på 5.th Avenue. 2. generation af iPaden var 33 % slankere end den første model og havde nu kamera på både for og bagside. Til iPad 2 kunne man få et smart magnetisk cover, som kunne bruges til at dække og beskytte skærmen. Det kunne også bruges som en stand til iPaden, så den kan stå næsten oprejst eller blot ligge skråt på bordet, så den var lettere at skrive på. Disse covers fås i mange forskellige farver, så du kan give iPad et personligt præg.

iPad 3

Tredje opdatering af iPad kom på markedet I foråret 2012, og en af de store ændringer her var, at det nu var muligt at købe ipad med den nye Retina skærm, som giver et markant skarpere billede. Udover den nye skærm var iPaden nu også med Apple´s A5X chip med quad core graphics processor. Det var også her med den 3. generation, at det var muligt at få iPad med 4G.

iPad 4

iPad 4. generation kom på gaden I november 2013, og brød derfor med traditionen omkring lancering af ny iPad i foråret. 4. generation af iPad'en blev, lidt overraskende, præsenteret i forbindelse med lanceringen af den nye iPad mini. iPad 4 havde en markant kraftigere processor end iPad 3, og da lanceringen kun lå godt et halvt år efter at model 3 kom på gaden, var der nogle købere af 3. generation som følte sig lidt snydt.

iPad mini

Da iPad mini kom på markedet, var det med teknologi fra iPad 2, men med en 7,9" skærm. Den havde dog mange af de samme funktioner som den nyeste iPad, som f.eks. kamera på for og bagside og 4G teknologi. Den havde dog fra starten det imod sig, at den alm. iPad var kommet til salg med Retina skærm og det havde mini iPad ikke. Det var dog også den billigste iPad, da den kom på markedet for at konkurrere med resten af tablet markedet. Apple's efterfølgende Ipad mini 2 var markant kraftigere og havde Retina skærm, derfor går den også oftere under navnet iPad mini med Retina skærm i stedet for iPad mini 2.

iPad Air

Den 22. oktober 2013, blev der udover iPad mini Retina også præsenteret en ny og lettere iPad. Modellen hedder iPad Air og er en særdeles kraftfuld iPad. Til trods for den store skærm, så er den lige så tynd som mini og med Apple´s 64 bit A7 processor og den skarpe retina skærm, så er den fantastisk at bruge.

Med lanceringen af iPad tilbage i 2010 fik Apple skabt endnu en enorm succes. Hele verden tog godt i mod Apples tablet løsning, der er blevet en kæmpe succes. Som følge af at kunderne tog så godt imod tabletten, er markedet for tilbehør, spil, e-bøger og meget mere vokset og vokset. Udover de åbenlyse ting, som at browse på nettet, se film og høre musik, kan man i dag bruge sin iPad som kasseapparat, e-reader, spillekonsol og til at arbejde med både tekst programmer og regneark. Mange magasiner og aviser udkommer også i specielle iPad udgaver, og i App store findes der tusinder af apps specielt til iPads.

iPad Pro

Med iPad Pro får du en iPad, som ikke er set magen til. iPad Pro er den største og mest kraftfulde iPad nogensinde designet. Og alligevel er den kun 6,9 mm tynd og vejer bare 713 gram. Kombinationen af 12,9" Retina-skærmen og de stærke nye multitasking-funktioner i iOS 9 gør, at iPad Pro kan klare ting, som iPad aldrig har kunnet før.