Radioer

Med en af vores mange DAB, DAB+, FM og internet-radioer kan du nyde musik, podcast og programmer fra både dine favoritstationer og tusindvis af kanaler fra både ind- og udland. Se vores spændende udvalg og køb din nye radio på Bilka.dk

Populære brands

Radio – lad musikken spille

Vi udvider konstant med radioer fra førende producenter, så du altid har et opdateret og spændende udvalg at vælge mellem. Der er flere fordele ved at eje en radio. Køber du din nye radio på Bilka.dk, får du blandt meget andet:  

 • Høj kvalitet fra kendte brands som Prosonic og Nordklang

 • Moderne og lækkert design

 • Et mobilt og brugervenligt lydprodukt
   

Vælg mellem kompakte, mobile og funktionelle radioer

I modsætning til et musikanlæg fylder en radio som oftest ikke ret meget. Alt efter hvilken model du vælger, tillader dens forholdsvis beskedne størrelse, at du kan bruge den både inden for hjemmets fire vægge, og når du er på farten. Flere af vores modeller kan både tilsluttes strøm og bruge batterier. Du har derfor mulighed for god lyd, næsten uanset hvor du befinder dig.

Kan du ikke forestille dig et musikliv uden wi-fi og bluetooth? Det behøver du heller ikke. Mange af radioerne har nemlig begge dele. Tilslut din smartphone og lyt til dine favoritter på telefonen og dine afspilningslister på diverse tjenester og radiostationer på nettet. Nogle har herudover et stik til din smartphone, så du kan oplade den, når du ikke er i nærheden af en kontakt.

Sådan vælger du den rigtige radio

Smag og behag, ønsker og krav er naturligvis forskellige. For at få fingrene i netop den radio, som dækker dine behov, bør du afstemme modellerne med dine præferencer, inden du bestemmer dig.

 • Design: Går du op i indretning? Tjek de mange smarte design, farver og materialer, og find den model, der passer til den måde, som du indretter dig på.

 • Wi-fi og Bluetooth: Forbind trådløst via wi-fi eller Bluetooth, og maksimér dine musikoplevelser markant.

 • Afspilning af CD, CD-R, CD-RW osv.: Under beskrivelsen på det enkelte produkt, finder du informationer om eventuelle ekstrafunktioner.

 • Strøm og batterier: Spiller radioen kun med strøm fra en kontakt, eller kan den gøres mobil med et par batterier?
   

Bestil din nye radio til hjemmet på Bilka.dk

Har du fundet en favorit blandt vores radioer? Så kan du nemt og bekvemt bestille den online på Bilka.dk. Hvis du mangler et par stilfulde højttalere til din stue, eller en transportabel højtaler til at tage med på farten, kan du naturligvis også finde et bredt udvalg her på Bilka.dk. Vi dækker alle dine lyd-behov med vores store udvalg indenfor tv, foto og lyd.

Sådan finder du den bedste højtaler

Kvaliteten af dine højtalere har afgørende betydning for oplevelsen af den lyd, du afspiller. Markedet bugner af højtalere med alt fra radioer til soundbarer. Hvis du ønsker at få en dybere forståelse for, hvilken type højttaler der vil være det bedste valg for dig, anbefaler vi, at du tager et kig på vores guide

Se vores relaterede produkter herunder

Højtalere og lyd