Radioer

Køb ny DAB eller FM radio på bilka.dk. Også stort udvalg af clock-radioer. Mange flotte designs og størrelser. Køb radio online i dag til gode priser.

DAB+ radioer

Uanset om du leder efter en klassisk og billig DAB-radio eller en DAB-radio med Bluetooth, så kan du finde det på vores side. Med en DAB+ radio kan du høre musik og nyheder i hverdagen, så du altid er opdateret.

Radio – lad musikken spille

Med en af vores mange DAB, DAB+, FM og internet-radioer kan du nyde musik og programmer fra både dine favoritstationer og tusindvis af kanaler fra både ind- og udland. Vi udvider konstant med radioer fra førende producenter, så du altid har et opdateret og spændende udvalg at vælge mellem. Køber du din nye radio på Bilka.dk, får du blandt meget andet:

  • Høj kvalitet fra kendte brands som Prosonic og Nordklang

  • Moderne og lækkert design

  • Et mobilt og brugervenligt lydprodukt
     

Kompakt, mobilt og funktionelt

I modsætning til et musikanlæg fylder en radio som oftest ikke ret meget. Alt efter hvilken model du vælger, tillader dens forholdsvis beskedne størrelse, at du kan bruge den både inden for hjemmets fire vægge, og når du er på farten. Flere af vores modeller kan både tilsluttes strøm og bruge batterier. Du har derfor garanti for vellyd, næsten uanset hvor du befinder dig.

Kan du ikke forestille dig et musikliv uden wi-fi og bluetooth? Det behøver du heller ikke. Mange af radioerne har nemlig begge dele. Tilslut din smartphone og lyt til dine favoritter på telefonen og dine afspilningslister på diverse tjenester og radiostationer på nettet. Nogle har herudover et stik til din smartphone, så du kan oplade den, når du ikke er i nærheden af en kontakt. Har du brug for et par fede høretelefoner eller højttalere? Dem finder du naturligvis også her på Bilka.dk.
 

Hvad skal du vælge?

Smag og behag, ønsker og krav er naturligvis forskellige. For at få fingrene i netop den radio, som dækker dine behov, bør du afstemme modellerne med dine præferencer, inden du bestemmer dig.

- Design: Går du op i indretning? Tjek de mange smarte design, farver og materialer, og find den model, der passer til den måde, som du indretter dig på.

- Wi-fi og bluetooth: Forbind trådløst via wi-fi eller bluetooth, og maksimér dine musikoplevelser markant.

- Afspilning af CD, CD-R, CD-RW etc.: Under beskrivelsen, der ligger ved det enkelte produkt, finder du informationer om eventuelle ekstrafunktioner.

- Strøm og batterier: Spiller radioen kun med strøm fra en kontakt, eller kan den gøres mobil med et par batterier?
 

Bestil din nye radio i dag på Bilka.dk

Har du fundet din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt online på Bilka.dk. Husk at du som altid har ubegrænset returret på din vare.