Se alle vores iPhones
Se alle vores iPhones

iPhone

Her på siden finder du vores brede udvalg af iPhones. Vi tilbyder både iPhone 15-modeller, iPhone 14-modeller, iPhone 13 og SE og mange flere  - så du med garanti kan finde lige den iPhone, der lever op til dine ønsker og behov.

Kategorier

Tilbehør til din iPhone

Se vores store udvalg af tilbehør til alle iPhones. På siden kan du både finde opladere, høretelefoner og meget mere.

Klik på banneret for at se vores iPhone tilbehør

Den ikoniske iPhone

iPhone blev præsenteret af Steve Jobs Januar 2007. Ifølge ham var det ikke bare en telefon, ikke bare en smartphone, men iPod, telefon og internetadgang i én. Altså en genopfindelse af telefonen, som vi dengang kendte den. Det var den første telefon uden tastatur, og den eneste hvor du med multi-touch skærmen ikke behøvede pegepinde eller andet. Det eneste du skulle bruge for at skrive, ringe eller bladre, var din finger.
 

iPhone 1

Da iPhone blev præsenteret var den med sin 3,5” skærm imponerende, og skærmen virkede enorm, da der ikke var et tastatur til at optage 40% af pladen, som på andre telefoner. Med en tykkelse på kun lidt over 1 cm og sit 2 mega pixel kamera, var den virkelig forud for sin tid. Konkurrenter som Black Berry, Motorola og andre, som var på markedet med telefoner som både kunne ringe, sende sms og mails blev overhalet indenom, da Apple med iPhonen gav brugeren langt mere fleksibilitet i form af mulighed for softwareopdateringer, Apps, Spil og meget mere. iPhone kunne via iTunes synkroniseres med din computer og E-mail, billeder og musikbiblioteket kunne let styres centralt fra iTunes. Telefonen kom i to modeller, som designmæssigt var ens - den ene en 4gb og den anden 8gb. Der gik dog ikke mange måneder før 4 gb modellen udgik og prisen på 8gb blev sat ned.
 

iPhone 3G og 3GS

Den første model som kommer til Danmark er modellen 3G, som er næsten magen til den første lancerede model. Den har dog en bagside i plastic, hvor den først lancerede model var sort/alu. 3G modellen kunne fås i sort og hvid og havde runde hjørner. Med opdateringen til 3GS blev telefonen hurtigere og kameraet blev opdateret med autofokus.
 

iPhone 4 og 4S

Med opdateringen i 2011 kom bl.a. Facetime og dermed også frontkamera (hvordan skulle man dog kunne leve uden det i denne selfie tidsalder). Udover et kamera mere, så blev kvaliteten af kameraerne markant forbedret. Udover det forbedrede kamera, så kom der også en markant bedre skærm, nemlig retina skærmen, med en 4 gange bedre opløsning end forgængeren. Designet på iPhone 4 var markant anderledes end forgængerens bløde hjørner og afrundede bagside. iPhone 4 havde kantede sider og bagside i glas. Glas på både for og bagside gav meget arbejde til de mange små værksteder, som levede af at skifte glasset for uheldige iPhone ejere, hvis telefon have haft et lidt for tæt møde med et hårdt stengulv. Der blev derfor solgt rigtig mange covers og cases for at beskytte den flotte telefon og undgå reparation, da den desværre ikke blev fremstillet med skærmbeskyttelse. Som ejer af en ny iPhone 4 var det nødvendigt at skifte sit simkort ud, da Apple gik fra mini til micro simkort.

Efter model 4 kom opdateringen 4S, som igen øger hastighed og forbedrer kamera kvaliteten og tilføjer HD video. Med 4s går iPhonen fra 5 mega pixel kamera til 8 mega pixel.
 

iPhone 5

Udover en ny telefon, så var der noget andet ved denne præsentation, som var anderledes end før. Tim Cook, den nye Apple CEO var på scenen for første gang. Med denne nye telefon var det igen tid til et næsten nyt design. Det var fortsat det kantede design, men telefonen var denne gang en smule længere, og med en større skærm, denne gang på 4” mod 4´erens 3,5”. Til trods for den større skærm, så var iPhone 5, 20% lettere end forgængeren. Konstruktionen var stadig glas og stål, men denne gang med en bagside i stål.

iPhone 5 kom med samme mængde hukommelse som 4S, nemlig 16gb, 32gb eller 64 gb. De mindre modeller på 8gb er nu fortid. Med lanceringen af iPhone 5 kom også det nye og mere effektive Lightning kabel. Det betød samtidig at stik fra ældre Apple devices ikke kunne bruges.
 

iPhone 6 og 6 Plus

Den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus blev præsenteret af Tim Cook og Philip Schiller i Cupertino. For første gang blev der præsenteret 2 nye telefoner, nemlig iPhone 6 og den større iphone 6 Plus. iPhone 6 Plus er så stor, så den hører til kategorien phaplet, som er en sammentrækning mellem telefon og tablet. Den almindelige iPhone 6 er dog også markant større end den tidliger model, med sin nye 4,7” skærm. iPhone 6 Plus har en skærm på hele 5,5”, så det er ikke lige en man putter i lommen i et par stramme jeans. Den nye generation iPhone er forbedret på rigtig mange områder. Den har markant bedre kamera til både billede og video, er markant hurtigere med sin A8 processor og mere effektiv til browsing med hurtigere trådløse forbindelse.

Med denne iPhone lancerer Apple deres svar på en enkel og sikker betalingsmetode. De kalder det Apple pay. Løsningen er trådløs og du godkender en betaling med fingeraftryks scanneren i Touch ID teknologien.
 

iPhone 7

iPhone 7 blev lanceret d. 16. september 2016. iPhone 7 giver store forbedringer til de vigtigste dele af iPhone-oplevelsen. Den kommer med avancerede nye kamerasystemer, den bedste ydeevne og længste batteritid nogensinde i en iPhone, stereohøjttalere med medrivende lyd og den klareste og mest farverige iPhone-skærm. iPhone 7 er stænk- og vandafvisende - og præcis lige så imponerende, som den ser ud.
 

iPhone 8

Som en flot videreudvikling af den kendte iPhone bød Apple 15. september 2017 iPhone 8 velkommen i familien. iPhone 8 er udstyret med 12 MP dobbeltkamera med forbedret Portræt-funktion og Portrætlys, design i glas, avancerede kameraer, A11 bionic-chip og trådløs opladning. A11 Bionic, den mest powerfulde og intelligente chip, der nogensinde har været i en smartphone, driver det hele og understøtter augmented reality-oplevelser i spil og apps - kort sagt en helt ny og betagende generation af iPhone.
 

iPhone X

Som nyeste skud på stammen kunne Apple 27. oktober 2017 lancere iPhone X - det hidtil nyeste skud på stammen af smartphones. Med iPhone X lancerede Apple hvad de selv kalder fremtidens smartphone med et væld af nye funktioner som omdrejningspunkt. I iPhone X får du 5,8" all screen-design designet med det mest holdbare glas, der nogensinde har været i en smartphone, og omsluttet af et elegant bånd i rustfrit stål. iPhone X kan oplades trådløst og er vand- og støvafvisende. Avanceret ansigtsgenkendelse gør, at du på sikker vis kan låse din iPhone op med et enkelt blik. Den mest powerfulde og intelligente chip får du med A11 Bionic, der driver hele værket og understøtter augumented reality-oplevelser i spil og apps. iPhone X - hils på fremtiden.
 

iPhone XS og XS Max

12. september 2018 lancerede Apple deres nye XS og XS Max ”Tænk stort – og lidt større”. iPhone XS er alt det, du elsker ved iPhone – bare lidt større. Begge størrelser har Super Retina-skærm. Den ene er den største skærm på en iPhone nogensinde. Og så er Face ID endnu hurtigere. Chippen er den smarteste og stærkeste i en smartphone. Og dobbeltkamera¬systemet er helt banebrydende.
 

iPhone XR

12. September 2018 kom også iPhone XR ”Smart. På alle måder” Den helt nye Liquid Retina-skærm er branchens mest avancerede LCD-skærm. Face ID er endnu hurtigere end før. Chippen er den smarteste og stærkeste i en smartphone. Og kamerasystemet er helt banebrydende. iPhone XR. Helt igennem smart.