Apple Watch

Se og reagér på dine notifikationer. Registrér din daglige aktivitet. Start en træningssession med din stemme. Eller gem dine boardingkort et sikkert sted. Med Apple Watch på håndleddet har du altid de vigtige informationer og funktioner helt tæt på. Køb Apple Smartwatch på Bilka.dk og få hurtig levering.

Apple Watch – fremtidens armbåndsur

Først var der Ipad’en, der også blev kaldt en mini-computer, som fungerer som en blanding imellem en Mac og en Iphone. Senere kom Apple Watch – Apple’s bud på et smart watch – der er alt andet end bare et ur. Apple Watch sidder vel og mærke på dit håndled, som et almindelige armbåndsur, men har et væld af funktioner, så det måske nærmere minder om en smartphone. Et af dem er, at du kan bruge uret til at håndtere de indkomne reaktioner. Du behøver derfor ikke rejse dig for at tjekke notifikationer – dem kan du nemlig se på dit Apple Watch, hvorpå du også kan reagere på dem. De mange innovative funktioner kan med andre ord gøre din hverdag nemmere.

Apple Watch er naturligvis udformet i det velkendte Apple-design med rene linjer og tidløse former. Er du en vaskeægte Apple-fan, der allerede har både Mac, Iphone og Ipad – eller måske bare én af delene – er et smart og innovativt Apple Watch et perfekt supplement til Apple-samlingen.

  • Apples velkendte, stilede design
  • Suppler Apple-samlingen med Apple’s smart watch
  • Et væld af smarte funktioner, der gør hverdagen lettere

Vil du også være med på Smart watch-bølgen med et Apple Watch? Du finder det på siden her – inden længe er der stor sandsynlighed for, at du slet ikke kan leve uden det på dit håndled. Der er forskellige typer, designs, farver mv. at vælge imellem, så der findes et Apple Watch til alle. Køb det til en god pris på Bilka.dk i dag.

Skab det perfekte Apple Watch – lige til din stil

Du kan skabe lige præcis det Apple Watch, der passer bedst til din stil. Det gælder alt fra de farverige nylon-urremme, der er yderst behagelige at have på – til de enkle læderremme. Sidstnævnte er et stilet, klassisk og ikke mindst tidløst valg, som du kan have glæde af i mange år. Hvis du vil have mulighed for at skifte, kan du naturligvis købe flere remme. Det kunne fx være en læderrem til arbejdsrelaterede og/eller fine anledninger, en nylonrem til festerne og måske et af de sporty og solide Sport Band til idrætsaktiviteter.

Bestil dit nye Apple Watch på Bilka.dk

Find din nye yndlings-gadget i form et at Apple Watch her på Bilka.dk, hvorfra du kan bestille det hjem i dag. Se også vores store udvalg af tilbehør til Apple Watch – her finder du forskellige typer af tilbehør, der kan gøre dit Apple Watch endnu mere anvendeligt.