Højtalerkabler og tilbehør

Det betaler sig at vælge de bedste højtalerkabler og tilbehør til dit musikanlæg. En god opsætning og transport af lyden sikrer det optimale udbytte af dine højtalere og øvrige lyd-produkter. Gå på opdagelse udvalget af højtalerkabler og tilbehør herunder, og bestil det bedste højtalerkabel til dit behov allerede i dag.

Et godt højttalerkabel er altafgørende

En højtaler eller et musikanlæg er kun så godt, som højttalerkablerne tillader. Kun de bedste kabler kan videreformidle den gode lyd fra dit anlæg og give dig det bedste udbytte af dine enheder. Husk dog at vælge den rette længde og med passende stik.

Derfor skal du købe gode højtalerkabler:

  • Optimal transport af lyd til dine hifi-enheder

  • Du får det bedste udbytte af dine højtalere

  • Skab en professionel lydoplevelse i hjemmet

Din favoritmusik fortjener det bedste højttalerkabel – både dine højttalere, din forstærker og din musikafspiller kommer til sin fulde ret, når lydtransporten mellem dem er optimal. Skab en professionel lydoplevelse hjemme med et godt højttaler-kabel til din musik eller din biografoplevelse.
 

Overvejelser når du vælger højttalerkabler

Et godt lydkabel til dine højtalere starter med en opmåling af afstand mellem dine HiFi-enheder og slutter med et stik. Vælg højttaler-kabel efter længde, type og stik, når du skal skabe den optimale lydoplevelse i hjemmet.

  • Længden på dit nye højttalerkabel skal helst være så præcis som mulig – et for kort kabel kan skabe unødigt træk i kablet, for lange højttalerkabler kan forringe lydkvaliteten. Ved flere højtalere opnås den optimale lydkvalitet, hvis der er samme længde lydkabel mellem dine højtalere og øvrige enheder.

  • Typen af højtalerkabel afhænger primært af budget. Jo dyrere kabel, du vælger, jo bedre lydoverførsel. Typen afgøres af mængden af kobber i kablet, tykkelsen på kablet og antallet og typen af stik i enden.

  • Stik i dine højttalerkabler kan være mange forskellige – f.eks. de klassiske jackstik, phonostik eller bananstik. Når du vælger kabel til dine højtalere, skal du tjekke stiktype i både højtalere og den enhed, de skal forbindes til. Husk også at tjekke antallet af stik i hver ende – nogle højtalere kræver flere stik.

Find det rette højttalerkabel i vores store online udvalg her på Bilka.dk. Vælg mellem mange forskellige typer og funktioner, og find det helt rette kabel til dit behov i dag.