Højtalerkabler og tilbehør

Det betaler sig at vælge de bedste højtalerkabler og tilbehør til dit musikanlæg. En god opsætning og transport af lyden sikrer det optimale udbytte af dine højtalere og øvrige lyd-produkter. Gå på opdagelse udvalget af højtalerkabler og højtaler tilbehør herunder, og bestil på Bilka.dk.

Et godt højttalerkabel er altafgørende

En højtaler eller et musikanlæg er kun så godt, som højttalerkablerne tillader. Kun de bedste kabler kan videreformidle den gode lyd fra dit anlæg og give dig det bedste udbytte af dine enheder.

Derfor skal du købe højtalerkabler:

 • Optimal transport af lyd til dine HiFi-enheder.

 • Du får det bedste udbytte af dine højtalere.

 • Skab en professionel lydoplevelse i hjemmet.

Din favoritmusik fortjener det bedste højttalerkabel – både dine højttalere, din forstærker og din musikafspiller kommer til sin fulde ret, når lydtransporten mellem dem er optimal. Skab en professionel lydoplevelse hjemme med et godt højttaler-kabel til din musik eller din biografoplevelse.
 

Det rette tilbehør til din højtaler

Med de rette kabler og højtaler tilbehør kan du forbedre din lydoplevelse betydeligt. På Bilka.dk har vi blandt andet:

 • Højtalerstativer: Med et højttalerstativ forbedrer du lydoplevelsen ved at placere højttalere i ørehøjde, ideelt til hjemmebio eller musik.

 • Højtalerbeslag: Med et højtalerbeslag kan du montere højttalere på væggen for at optimere lydkvaliteten. Der er mange forskellige typer højtalerbeslag til rådighed, og det er vigtigt at vælge det rigtige, der passer til dine højttalere og det rum, de skal placeres i. På Bilka.dk tilbyder vi løbende nye modeller fra top producenter, som Nedis og Sinox.

 • Lydkabler: Kvaliteten af din musikafspiller og højttalere afhænger af dine lydkabler. Husk dog at vælge den rette længde og med passende stik til jackstik, HDMI eller phono.

 • Jackstik og kabler: Brug et jackstik til at bringe lyden fra dine instrumenter eller bærbare afspillere til højtalerne. Vælg mellem forskellige størrelser, herunder vores enbenede jack-stik og mini-jack. Jackstik kan kombineres med andre stik som phono eller bruges med splitfunktion for flere jackhoveder.
   

Værd at vide om højttalerkabler

Inden du vælger Et godt kabel til dine højtalere starter med en opmåling af afstand mellem dine HiFi-enheder og slutter med et stik. Vælg højttaler-kabel efter længde, type og stik, når du skal skabe den optimale lydoplevelse i hjemmet.

 • Længden på dit nye højttalerkabel skal helst være så præcis som mulig – et for kort kabel kan skabe unødigt træk i kablet, for lange højttalerkabler kan forringe lydkvaliteten. Ved flere højtalere opnås den optimale lydkvalitet, hvis der er samme længde lydkabel mellem dine højtalere og øvrige enheder.

 • Kabeltypen afhænger primært af materialet. Typen afgøres af mængden af kobber i kablet, tykkelsen på kablet og antallet og typen af stik i enden. Vælg den kabeltype, der passer bedst til dit behov.

 • Stikket til din højttaler findes som jackstik, phonostik eller bananstik. Tjek stiktype i både højttalere og den enhed, de skal forbindes til. Husk at tjekke antallet af stik i hver ende – nogle højtalere kræver flere stik.
   

Køb højtaler tilbehør og kabler på Bilka.dk

Er du på udkig efter højttalerkabler og tilbehør af høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bilka.dk har vi et bredt udvalg alt fra højttalerkabler, jackstik til højttalerbeslag, der kan forbedre din lydoplevelse betydeligt. Så vent ikke længere. Tag et kig på vores udvalg af højttalerkabler og tilbehør i dag. Hvis du er mere til højttaler uden kabler kan du også finde trådløse eller bluetooth højttaler på Bilka.dk.