MacBook Air

MacBook Air har op til 8 GB hukommelse, femtegenerations Intel Core-processor, Thunderbolt, fantastiske indbyggede programmer og god batteritid. Den er så tynd, let og robust, at du kan tage den med overalt, og den har power nok, så du kan lave alt det, du plejer – endnu bedre.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til MacBook Air

 

Få lethed med en MacBook Air

Super slank, ultra let og hurtig. Lyder det som noget for dig? Så skal du udforske en MacBook Air! Apples MacBook Air er designet til at være med på farten, da den er tynd og vejer meget lidt. Den er altså nærmest indbegrebet af en bærbar computer.

MacBook Air kommer i tre størrelser: 13,3", 13,6" og 15,3". En af de mest populære modeller er den omkring 13". Den er bekvem at arbejde ved samtidig med, at den er let at have med grundet dens størrelse, slanke design og gode batteritid.

 

Historien om MacBook Air

Da den meget slanke bærbare computer MacBook Air blev lanceret i 2008, var den med til at rykke grænserne for, hvad en bærbar computer måtte veje og fylde. MacBook Air var uden CD/DVD drev, hvilket var med til at give computerens dens lethed og slanke form.

Da Air blev lanceret, sagde Apple, at det var den tyndeste computer, der nogensinde var lavet. Hele salen hujede, da Steve Jobs præsenterede den slanke computer ved at hive den ud af en kuvert. Den første MacBook Air-model var 13,3 tommer med harddisk.

 

Redesign af MacBook Air

I 2010 blev den første MacBook Air-model afløst af to nye modeller. Her havde Apple lavet et redesign af computeren, der også inkluderede andre forbedringer for at optimere computeren.

Apple introducerede en mindre model på 11,6”. Begge modeller havde flash drive i stedet for harddrive, hvilket forbedrede ydeevnen markant. Dette betød også, at computeren kunne tændes og slukkes meget hurtigt.

I 2011 opdaterede Apple MacBook Air-modellerne på 11,6" og 13,3". De nye modeller havde et tastatur med baggrundsbelysning, hvilket gjorde det nemmere at bruge computerne i et dårligt belyst rum.

 

Historien om MacBook Air er ikke slut

Siden lanceringen af MacBook Air, er der sket meget med computeren. Efter de store opdateringer af computeren, har Apple fortsat med at udvikle og forbedre MacBook Air computeren, så brugeren får den bedste oplevelse.

Apple lancerer stadig nye og forbedrede modeller af MacBook Air, da det er en populær og meget alsidig computer, der kan bruges til surfing på internettet, gaming, arbejde og meget mere. Tag ikke fejl af den tynde og lette MacBook Air - den er fuld af power.

 

MacBook Air eller MacBook Pro?

Skal du købe en ny bærbar computer, så er der ingen tvivl om, at en MacBook Air er en super lækker og alsidig laptop. Der melder sig dog nok lige et enkelt spørgsmål: MacBook Air eller MacBook Pro?

Det er vigtigt at se på, hvordan bruger din laptop. MacBook Air er den tyndeste og letteste MacBook, du kan få. Hvis du ofte er på farten, kan den altså være at foretrække. MacBook Pro er dog kraftigere og har en højere ydeevne og derfor ideel til krævende opgaver.