MacBook Air

MacBook Air har op til 8 GB hukommelse, femtegenerations Intel Core-processor, Thunderbolt, fantastiske indbyggede programmer og batteritid til en hel dag. Den er så tynd, let og robust, at du kan tage den med overalt, og den har power nok, så du kan lave alt, når du når frem – endnu bedre.

Macbook Air

Den meget slanke bærbare computer Macbook Air var i 2008, da den blev lanceret, med til at rykke grænsen for hvad en bærbar computer måtte veje og fylde. Da Air blev lanceret sagde Apple, at det var den tyndeste computer, der nogen sinde var lanceret. Hele salen hujede da Steve Jobs lancerede den slanke computer, ved at hive den ud af en kuvert i Macworld 15. januar 2008. Den første model var 13.3 tommer med harddisk. Macbook Air var en kostbar sag, og er siden lanceringen blevet mere tidssvarende prismæssigt.

I 2010 blev den første model afløst af 2 nye modeller, hvor der var lavet nogle forbedringer og designet var ændret en smule. Den ene model var mindre på kun 11,6”. Den mindre model var også billigere end air 13 tommer. Begge modellerne havde flash drive i stedet for harddrive, hvilket forbedrede ydeevnen markant. Det betød også, at computeren kunne tændes og slukkes på få sekunder.

I 2011 kom der igen opdateringer af Macbook Air. Der var stadig tale om 2 modeller på henholdsvis 11 og 13 tommer. Denne gang var der dog et tastatur med baggrundsbelysning, hvilket er markant bedre at arbejde med i et dårlig belyst lokale. Macbook Air har lige fra starten været uden CD/DVD drev, det har dog været muligt at tilsluttet et eksternt Superdrive via USB. Den mest populære model er den med 13 tommer skærm, da den er perfekt at arbejde ved, men alligevel er let at have med, takke være sit slanke design og gode batterilevetid.

Macbook Air ellerMacbook Pro?

Skal du købe en ny bærbar computer, så er der ingen tvivl om, at en Macbook Air er en super lækker laptop. Der melder sig dog nok lige et enkelt spørgsmål. Macbook Air eller Macbook Pro. For at finde ud af hvilken model der er bedst for dig, så er det vigtigt lige at se på, på hvilken måde du bruger din laptop. Macbook Air er den tyndeste og letteste Macbook du kan få, så betyder det mest for dig, og er du ofte på farten, så kan den være at foretrække. Macbook Pro er dog kraftigere og har en højere ydeevne. Den er indtil videre også den eneste af de to, som fås med den fantastiske Retina skærm.